NRK Meny
Normal

City nekter å gi opp seriegullet: – Det er fortsatt håp

Manchester Citys Carlos Tevez sørget for tre poeng og seier mot Aston Villa i Premier League mandag kveld. Blåtrøyene fra Manchester nekter å gi opp håpet om nytt seriegull.

Tevez

Carlos Tevez feirer med lagkamerat David Silva etter 1-0-målet mot Aston Villa.

Foto: EDDIE KEOGH / Reuters

Saken oppdateres.

Roberto Mancini

Roberto Mancini nekter å gi opp kampen om seriegullet, selv om byrival United leder med 12 poeng når ti kamper gjenstår.

Foto: GLYN KIRK / Afp

Yaya Toure

Yaya Toure i duell med Aston Villas Fabian Delph. Toure har forsatt håp om seriegull, og venter i spenning på derbyet mot Manchester United.

Foto: PAUL ELLIS / Afp
– I fotball kan alt skje, helt til siste sekund. Det blir vanskelig, men vi vil vinne alle kamper som er igjen. Vi skal fortsette å prøve, sier Manchester City-manager Roberto Mancini i et intervju vist på TV 2.

– Fortsatt håp

City tok inn viktige poeng på United med kveldens seier. Avstanden på 12 poeng med ti kamper igjen å spille virker likevel svært stor, men Yaya Toure nekter å gi opp.

– Det er fortsatt håp. Vi må fortsette å kjempe for supporterne og klubben. Vi må konsentrere oss og må vente på det store derbyet, sier han i et intervju vist på TV 2.

City og United møtes til byderby på Old Trafford 8. april.

Forsvarsfeil

Avgjørelsen i kampen mellom City og Aston Villa falt i overtiden av første omgang da Ciaran Clarke klønete mistet ballen i forsvarsrekken.

Edin Dzeko satte full fart mot mål, og fant kjapt Carlos Tevez som var helt ledig i feltet. Argentineren lurte av keeper og det som var igjen av Villa-forsvaret med en skuddfinte, og sendte ballen sikkert i nettmaskene til 1-0-ledelse.

Clark ropte på frispark i situasjonen, men ble ikke hørt av dommeren.

Reddet på strek

Tevez ordnet ikke bare mål. Han var først Citys reddende engel da han sto på streken og beinet unna Christian Bentekes gode heading fra en corner etter 20 minutter.

Starten ble ikke all verden for gjestene på Villa Park. Hjemmelaget kom best i gang og hadde noen gode forsøk mot mål før City sakte, men sikkert spilte hull i Villa-forsvaret.

Aston Villa bød på noen småsjanser etter hvilen, men virket i det hele tatt ganske ufarlige. City kunne ta kontroll og trille ball. Gjestene fikk også ballen over målstreken ved Dzeko i det 72. minuttet, men bosnieren ble korrekt avblåst for offside.

For Villa betyr tapet at laget blir liggende under nedrykksstreken med 24 poeng. Bare Reading og Queens Park Rangers er bak.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.