NRK Meny
Normal

- Det blir bare nesten

Det endte uavgjort i oppgjøret mellom Stabæk og Lyn.

Lyn - Stabæk
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Les: Stabæk - Lyn spark for spark

Stabæk får det ikke til å stemme. Etter tre strake tap lengtet laget etter seier, men hjemme mot Lyn Oslo måtte de ta til takke med poengdeling.

- Det blir bare nesten, sier trener Jan Jönsson til NRK.

Jevn omgang

Før søndagens kamp sto Stabæk med seks poeng på seks kamper, etter tre strake tap. Mot Lyn fikk de stoppet tapsrekken, men noen seier ble det ikke på fjorårets seriemester.

- Vi kommer til en hel del målsjanser, men vi savner kvalitet på den nest siste og den siste pasningen, sier Jönsson.

- Men vi er litt på rett vei, og det er positivt at vi holder nullen, påpeker han overfor NRK.

Daniel Nannskog

Stabæks Daniel Nannskog lyktes ikke i kampen mot Lyn.

Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Første omgang var jevn, og det var Lyn som var nærmest da Diego Guastavino traff stolpen. Daniel Nannskog hadde ikke den helt store dagen og kom ikke til noen nevneverdige sjanser. Det var rett og slett ikke dagen for den rutinerte svensken.

Lyn hevet seg

Lyn hadde tydelig brukt pausen best, og gjestene fra Oslo dominerte de siste 45 minuttene da de også skapte flere gode sjanser, Guastavino traff treverket nok en gang, og fikk selskap i stolpeklubben av Kim Holmen. Men ingen av lagene maktet å få ballen i mål, selv om Stabæk kom mer med i kampen de siste ti minuttene.

Espen Hoff og Nannskog fikk begge brukbare sjanser, uten å makte å avgjøre. Alt i alt var Lyn det beste laget, og fjorårets mester skal være svært godt fornøyd med poenget de fikk.

Fotballnyheter