NRK Meny
Normal

Solskjær sier nei til Molde

Ole Gunnar Solskjær har takket nei til å bli trener i Molde. Det er klart etter et møte med Molde-ledelsen.

Ole Gunnar Solskjær

Solskjær vil ikke bli trener i Molde FK - i hvert fall ikke nå.

Foto: Herskedal, Kjell / SCANPIX

Den tidligere landslags- og Manchester United-spilleren diskuterte jobben som hovedtrener i romsdalsklubben med direktør Tarje Nordstrand Jacobsen i går kveld.

Les:

Godt forhold til Ferguson

Solskjær begrunner avslaget med at sir Alex Ferguson fortsatt er hans sjef.

- Hadde ikke han vært manager i United nå, så hadde ikke jeg vært der heller. Vi har et veldig godt forhold, og jeg trives veldig godt med å jobbe under ham. Jeg blir der så lenge, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Kjøpte seg hus

Det har vært mye spekulasjoner rundt Solskjær etter at han kjøpte seg hus i Kristiansund og sa at han ville snakke med MFK hvis de var interesserte.

– Jeg og Tarje har snakket sammen, og det klubben har på gang her høres veldig spennende ut, men det er uaktuelt for meg nå, sier Solskjær til avisen.

Les også: - Røkke vil ha Solskjær som Molde-trenar

Utelukker ikke jobb

Solskjær utelukker ikke at han en gang kan komme til å ende opp som hovedtrener i klubben.

- Finner de en trener som de nå blir veldig godt fornøyde med, så er det ikke bare å ringe på døra her og si jeg vil ha jobb. Men vi holder helt sikkert kontakten framover, og klubben tar det helt sikkert ikke ille opp at jeg sier nei nå, sier Solskjær.

Dermed fortsetter jakten på ny hovedtrener for Molde-ledelsen, som sparket Kjell Jonevret tidligere i sesongen. Uwe Rösler, som fungerer som trener i øyeblikket, har signalisert at han ikke ønsker å fortsette.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.