Jonevret pakker sakene

Kjell Jonevret tar et oppgjøre med Molde-ledelsen om hvordan prosessen var da han fikk sparken.

Video Adjø Jonevret

Etter fire år som Molde-trener med blant annet opprykk, cupfinale og seriesølv på merittlisten, måtte Kjell Jonevret se at tiden i "rosenes by" er over.

- Jeg hadde et møte med formann Erik Berg som varte i tre minutter, så var det hele over. Ti minutter seinere gikk vi ned for å informere spillerne i garderoben. Der passet man også på å avsette assistenten, forklarer Kjell Jonevret.

Hvilke reaksjoner har du fått fra spillerne etter det som skjedde?

- Det er naturligvis en del spillere som ikke har kontaktet meg, og sånn vil det jo alltid være i en spillergruppe. Noen synes selvfølgelig at det er bra at jeg slutter, mens andre har til og med felt en tåre, sier svensken.

Løyet rett opp i ansiktet

I ettertid ser han at Molde-ledelsen ikke var helt ærlige om hvordan status i klubben var da han spurte.

- De må ha løyet meg rett opp i ansiktet da jeg stilte de noen spørsmål på lørdagen, og jeg lurer på hvordan de føler det selv når de sa de sakene til meg og de visste at jeg skulle få sparken dagen etter, avslutter den tidligere Molde-treneren.

NRK har fulgt Jonevrets avgang fra Molde:

Fotballnyheter

Videoklipp

Ada Hegerberg header inn et frispark slått av søster Andrine Hegerberg
Arsenal vant 2-1 over Burnley.
Wayne Rooney scoret fire minutter på overtid og reddet 1–1 for Manchester United da de gjestet Stoke. Stokes ledermål kom etter et selvmål av Juan Mata.
Liverpool tapte 3-2 for Swansea.