Skeid sjokkerte Kongsvinger

Jumbolaget Skeid hadde bare æren å spille for i kveldens oppgjør mot topplaget Kongsvinger.

Video nsps_upload_2009_10_13_20_23_11_3855.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Skeid sjokkåpnet mot Kongsvinger. Se scoringen her.

KIL derimot, hadde muligheten til å knappe inn på forspranget til serieleder Hønefoss og skape en liten luke til de andre opprykkskandidatene.

Men Skeid sjokkerte de mange tilreisende fra Kongsvinger med godt spill og mange målsjanser.

Kampen endte 1-1.

Tamt topplag

Med seier i dag ville Kongsvinger ligge a poeng med Hønefoss og ha en god mulighet til å kjempe om seriegull. I stedet for leverte de bortimot årsverste på Bislett og klarte bare å få med seg ett fattig poeng fra hovedstaden.

Den første omgangen var relativt jevn og lagene gikk til pause med 1-1 etter scoringer av Oluwasegun Abiodun for Skeid og Magnus Sylling Olsen for gjestene.

Video nsps_upload_2009_10_13_20_24_49_3856.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

VIDEO: Se Kongsvingers utligning her.

Etter pause var Kongsvinger fullstendig ubrukelige fram til det var igjen fem minutter. Da leverte de en sluttspurt uten å skape de store målsjansene.

Heroisk hjemmelag

For de siste førtifem minuttene tilhørte hjemmelaget. Med duellstyrke og dødsforakt holdt midtstopperne, Erlend Ormbostad og Timothy Strøm-Pedersen, Kongsvingers angrep i sjakk.

På midten var det unggutten Preben Mankowitz som regjerte mens målscorer Abiodun jobbet uttrettelig på topp. Skeid hadde flere store målsjanser og burde ha vunnet denne kampen. Men de kunne fortsatt gå i garderoben med æren i behold.

Fotballnyheter