Hopp til innhold
Pressekonferanse etter første kvartfinale i Serieligaen

Fotball

Oppsummert

 • Etter kampen: Pressekonferanse med Bodø/Glimt og Roma-manager José Mourinho.
 • Drømmetreff sendte Sverige ned

  Mannen som senket Norge på lørdag, Benjamin Sesko, scoret et vakkert mål på volley og sørget for at Slovenia klarte 1-1 mot Sverige tirsdag. Det sendte Sverige ned på nivå tre i nasjonsligaen, for de måtte vinne på hjemmebane for å beholde plassen.

  Emil Forsberg scoret svenskenes mål like før pause.

  Sesko
  Foto: Claudio Bresciani/TT / AP
 • Brann-profil skadd

  Brann-spelar Tameka Yallop måtte forlate den siste treninga før onsdagens viktige meisterligamøte med Rosengård som følgje av ein skade.

  Det er Bergensavisen som omtalar episoden som naturleg nok var lite velkomen i Brann-leiren.

  – Eg aner ikkje kor ille det er. Som de også såg, så klarte ho ikkje fullføre treninga. Vi må berre sjå, men akkurat no veit vi ikkje om ho kan spele, seier Brann-trener Olli Harder til avisa.

  Australske Yallop gjekk også glipp av det første meisterligamøtet med Rosengård. Då var det ei lårhøne som skapte trøbbel.

  Den første kampen laga imellom enda 1–1. Laget som vinn samanlagt, går til gruppespelet.

  Fra venstre Tameka Yallop fra Brann og Maria Olsvik, Rosenborg. Sluttspill toppserien
  Foto: Bjørnar Morønning / NTB
 • John Obi Mikel legg opp

  Den nigerianske stjernespelaren John Obi Mikel (35) annonserte tysdag at han legg opp, skriv Irish Examiner.

  Mikel spela 11 år i Premier League med Chelsea. Men i Noreg er han nok mest kjend for såpeoperaen medan han var under kontrakt med Lyn, dit han kom som 17-åring i 2004.

  Der spela han seks kampar og scora eitt mål. Samstundes hevda Manchester United at dei hadde kjøpt stortalentet, og at kontrakten var signert.

  I mai 2005 blei han sporlaust borte, dagen før Uniteds manager Alex Ferguson skulle kome til Oslo. Lyn meinte Obi var kidnappa.

  Seinare blei Obi funnen saman med sin agent John Shittu. Mikel sa at han var lurt til å skrive under for United. Så blei han knytt til Chelsea i staden.

  Både Lyn og United klaga til FIFA på Shittus og Chelseas oppførsel. FIFA bestemte at Mikel skulle spele for Lyn til saka var løyst.

  Etter mykje om og men blei alle partane i juni 2006 omsider samde om at han skulle spele for Chelsea.

  Der vann han to seriegull, tre cupfinalar og meisterligaen i 2012.

  Seinare var han innom Tianjin (Kina), Middlesbrough (England), Trabzonspor (Tyrkia), Stoke (England) og Kuwait SC.

  – Eg ser tilbake på dei siste 20 årea av karrieren min, og eg må seie at eg er veldig fornøgd med alt eg klarte å oppnå, og endå viktigare måten det har forma meg som menneske, seier fotballprofilen.

  John Obi Mikel
  Foto: Cornelius Poppe / NTB
 • Uefa undersøker mulig rasisme mot finsk spiller

  Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har åpnet sak på mistanke om at Finland-profilen Glen Kamara ble utsatt for rasisme i 2-0-seieren over Montenegro.

  Det kommer fram i en kort uttalelse fra Finlands fotballforbund.

  To røde kort og fem advarsler ble gitt til det montenegrinske hjemmelaget i løpet av mandagens nasjonsligakamp i Podgorica. Underveis i det ampre oppgjøret utvekslet Kamara noen ord med flere av Montenegros spillere før han ble ført unna av lagkamerater og deler av det finske støtteapparatet, melder Yle.

  Finlands Glen Kamara
  Foto: SAVO PRELEVIC / AFP
 • Tromsø-forsvarer ute resten av sesongen

  Niklas Vesterlund (23) har i år vært en viktig brikke for Tromsø i Eliteserien. Et tretthetsbrudd gjør at de resterende kampene ryker.

  Nordlys opplyser at Vesterlund er ferdig for sesongen. Dansken har startet samtlige 23 kamper for Tromsø og scoret to mål.

  – Jeg gikk av rett etter pause mot Viking søndag for en drøy uke siden fordi jeg merket at det ble for mye. Jeg hadde hatt litt vondt i ryggen i en uke før det, men at det var så ille, det trodde jeg ikke, sier Vesterlund til iTromsø.

  Eliteserien i fotball 2022: Tromsø - Kristiansund
  Foto: Marius Simensen / NTB
Italy England Nations League Soccer