NRK Meny
Normal

Knallsterk borteseier for Riise og co.

John Arne Riise og Roma vant toppoppgjøret mot serieleder Milan, og sørget dermed for økt spenning i toppen av Serie A.

John Arne Riise

John Arne Riise vinner en hodeduell i kampen mellom Roma og Milan. Roma tok et viktig steg oppover på tabellen med seieren.

Foto: Antonio Calanni / Ap

Laster innhold, vennligst vent..

Før toppkampen hadde Milan hadde sikret seg en luke på seks poeng til tabelltoer Lazio, mens Roma strevet nede på syvendeplass. Dermed ble bortekampen mot Lazio ekstremt viktig for John Arne Riises klubb.

Og Roma svarte. Med Riise i startoppstillingen halte hovedstadslaget i land en livsviktig borteseier mot serielederen. Nordmannen spilte hele kampen.

Scoret mot eget lag

Romas Marco Borriello, som er på utlån fra nettopp Milan, scoret Romas mål. Den innleide spissen ble pepet av banen av det som i teorien fortsatt er hans egne tilhengere.

Borriello scoret etter et lavt innlegg fra høyre. Etter litt klabb og babb greide spissen å sette ballen i Milans mål.

Borriello ble pepet av banen da han ble byttet ut mot slutten av kampen, og svarte med å vinke triumferende til bortefansen fra Roma - til hjemmefansens store forargelse, selvfølgelig.

Marco Borriello

Marco Borriello scoret mot klubben han er utleid fra, og feiret kraftig. Det irriterte Milan-fansen.

Foto: Luca Bruno / Ap

Slo tilbake mot Zlatan

Borriello startet sesongen i Milan-drakt, men ble flyttet til Roma så Milan skulle få plass til svenske Zlatan Ibrahimovic. Svensken var sentral i det meste Milan foretok seg på lørdag, men greide ikke omsette sjansene sine i scoring.

Ibrahimovic scoret i sluttminuttene, men ble avblåst for offside. Svensken skjøt ballen i mål etter dommeren fløytesignal, og en rasende Zlatan pådro seg et gult kort.

Etter trepoengeren er Roma fortsatt syv poeng bak Milan. Lazio, Juventus og Napoli kan legge seg tre poeng bak Milan med seier i morgen.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan raste mot dommeren etter svensken fikk gult kort.

Foto: Antonio Calanni / Ap
Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter