Hopp til innhold

Knallsterk borteseier for Riise og co.

John Arne Riise og Roma vant toppoppgjøret mot serieleder Milan, og sørget dermed for økt spenning i toppen av Serie A.

John Arne Riise

John Arne Riise vinner en hodeduell i kampen mellom Roma og Milan. Roma tok et viktig steg oppover på tabellen med seieren.

Foto: Antonio Calanni / Ap

Laster innhold, vennligst vent..

Før toppkampen hadde Milan hadde sikret seg en luke på seks poeng til tabelltoer Lazio, mens Roma strevet nede på syvendeplass. Dermed ble bortekampen mot Lazio ekstremt viktig for John Arne Riises klubb.

Og Roma svarte. Med Riise i startoppstillingen halte hovedstadslaget i land en livsviktig borteseier mot serielederen. Nordmannen spilte hele kampen.

Scoret mot eget lag

Romas Marco Borriello, som er på utlån fra nettopp Milan, scoret Romas mål. Den innleide spissen ble pepet av banen av det som i teorien fortsatt er hans egne tilhengere.

Borriello scoret etter et lavt innlegg fra høyre. Etter litt klabb og babb greide spissen å sette ballen i Milans mål.

Borriello ble pepet av banen da han ble byttet ut mot slutten av kampen, og svarte med å vinke triumferende til bortefansen fra Roma - til hjemmefansens store forargelse, selvfølgelig.

Marco Borriello

Marco Borriello scoret mot klubben han er utleid fra, og feiret kraftig. Det irriterte Milan-fansen.

Foto: Luca Bruno / Ap

Slo tilbake mot Zlatan

Borriello startet sesongen i Milan-drakt, men ble flyttet til Roma så Milan skulle få plass til svenske Zlatan Ibrahimovic. Svensken var sentral i det meste Milan foretok seg på lørdag, men greide ikke omsette sjansene sine i scoring.

Ibrahimovic scoret i sluttminuttene, men ble avblåst for offside. Svensken skjøt ballen i mål etter dommeren fløytesignal, og en rasende Zlatan pådro seg et gult kort.

Etter trepoengeren er Roma fortsatt syv poeng bak Milan. Lazio, Juventus og Napoli kan legge seg tre poeng bak Milan med seier i morgen.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan raste mot dommeren etter svensken fikk gult kort.

Foto: Antonio Calanni / Ap
Laster innhold, vennligst vent..
Pressekonferanse etter første kvartfinale i Serieligaen

Fotball

Oppsummert

 • Etter kampen: Pressekonferanse med Bodø/Glimt og Roma-manager José Mourinho.
 • Casemiro klar for Manchester United

  Real Madrid-stjernen er klar for Manchester United. Det bekrefter United på sine nettsider. Kort tid senere bekrefter også Madrid overgangen.

  Klubben skriver at personlige betingelser, visum og medisinsk test gjenstår før overgangen er i boks.

  Klubben opplyser ikke om lengden i kontrakten til brasilianeren, men flere melder at den strekker seg over fire år, med opsjon på et femte år.

  Ifølge Sky Sports betaler Manchester United i overkant av 60 millioner euro (589 millioner kroner) for 30-åringen.

  Han kommer fra en utrolig Real Madrid-karriere, der han står med tre seriegull og fire titler i Mesterligaen

  Champions League Final - Liverpool v Real Madrid
  Foto: MOLLY DARLINGTON / Reuters
 • Chelsea-stjerne ute i flere uker

  Chelsea må klare seg uten midtbanestjernen N'Golo Kante i flere uker som følge av at franskmannen har pådratt seg en alvorlig lårskade.

  Kante haltet av banen i 2-2-kampen mot Tottenham i Premier League sist helg. Fredag bekreftet manager Thomas Tuchel at midtbanemannen står foran et lengre avbrekk.

  – For N'Golo er det ganske alvorlig, vi snakker om uker, som ikke er gode nyheter, sa tyskeren.

  – Og vi er skuffet og lei oss, fordi N'Golo er superviktig og var i kjempeform, fortsatte han.

  Kantes fravær er et hardt slag for Chelsea, som allerede er uten den kroatiske midtbanespilleren Mateo Kovacic på grunn av en kneskade.

  Leeds er neste motstander i Premier League for Tuchels menn. Den kampen spilles søndag.

  Kante
  Foto: GLYN KIRK / AFP
 • Strandberg starter mot Tromsø søndag

  Landslagsstopper Stefan Strandberg får sin Vålerenga-debut etter overgangen. Det gjør også Torgeir Børven, opplyser trener Dag-Eilev Fagermo.

  – Ja, begge spiller fra start mot Tromsø, sier Fagermo til Dagsavisen, som bivånet fredagens trening.

  Strandberg har fortsatt til gode å være i troppen til Vålerenga siden han ble klar for klubben. Børven fikk sin debut som innbytter mot HamKam (1-1) sist helg. (NTB)

  Trening landslaget i fotball
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Bohinen ny Stabæk-trener

  Lars Bohinen blir ny trener for Stabæks fotballherrer, bekrefter 1.-divisjonsklubben på sine nettsider. 52-åringen, som var sportssjef i klubben fra 2007 til 2009, har undertegnet en kontrakt ut 2023.

  Bohinen tar over etter det tirsdag ble kjent at Eirik Kjønø var ferdig som Stabæk-trener. Det skjedde etter at laget røk på tre strake tap, blant annet mot bunnlaget Stjørdals-Blink sist helg.

  Bohinen var på plass på Nadderud fredag morgen og skal lede laget i søndagens kamp mot Start.

  – Vi er veldig fornøyde med å få Lars på plass. Det har vært et par hektiske dager men nå er vi glade for å komme i mål, sier sportssjef Torgeir Bjarmann

  Klubben holder femteplassen i 1. divisjon og har fire poeng opp til Ranheim på direkte opprykksplass.

  – Det klare målet er å bedre prestasjonene. Vi kan ikke ha så sterkt fokus på kun resultater, vi må ha fokus på det som skaper resultatene: Prestasjoner, utvikling og det som skjer i hverdagen, sier Bohinen.

  Lars Bohinen
  Foto: Christoffer Andersen / NTB
 • Viking med borteseier i serieliga-kvalik

  Viking tok en svært sterkt borteseier med 2-1 over rumenske FCSB i kvalifiseringen til serieligaen torsdag. Rogalendingene ble presset godt i kampen.

  Kevin Kabran og Sondre Bjørshol scoret målene som sikret rogalendingene et flott utgangspunkt foran hjemmekampen neste uke.

  Det startet imidlertid tøft for de norske gjestene som fikk en tidlig kalddusj.

  Rumenerne gikk opp i ledelsen etter tre minutter ved Florinel Coman, men kun ett minutt senere var lagene like langt da Kabran utlignet. Etter en drøy halvtime sendte Bjørshol Viking i ledelsen, noe som holdt til seier.

  FCSB styrte store deler av kampen og presset Viking stort. Gjestene lå dypt, ofret seg i duellene og rensket unna det som kom mot dem.

  Til slutt kunne de juble for en svært sterk og viktig seier på vei mot et eventuelt gruppespill i serieligaen.

  Hjemmelaget kjempet lenge for uavgjort og et utgangspunkt foran neste ukes retur på kunstgresset, men Viking holdt unna og kunne juble til slutt.

  Sligo Rovers - Viking (1-0)
  Foto: ©INPHO/Evan Treacy / NTB
Molde