Reaksjoner etter finalen

Fornøyde spanjoler og skuffede engelskmenn. Det var de naturlige reaksjonene etter Barcelonas 2-0-seier i mesterligafinalen.

Og United innrømte at de tapte for et bedre lag. Her er noen av reaksjonene.

Nett-TV: Guardiola: De klarte det

Nett-TV: Ferguson: Beste laget vant

Nett-TV: Gudjohnsen: etter målet kontrollerte vi kampen

Nett-TV: Ronaldo: De fortjente å vinne

Nett-TV: Skuffede United-supportere

- Helt utrolig

Josep Guardiola, Barcelona-trener: - Vi er veldig glade. Vi startet svakt, men målet roet oss ned. Totalt sett spilte vi en god kamp, mente Guardiola. Da jeg vant som spiller var jeg ung, og det føltes helt strålende. Men å vinne tre triumfer i det første forsøket (som trener) er helt utrolig.

- De var et bedre lag

Alex Ferguson, Manchester Uniteds manager: - De var et bedre lag enn oss. Vi slapp inn to unødvendige mål. Vårt forsvarsspill har vært bra hele sesongen,men de to baklengsmålene kom etter dårlig forsvarsarbeid. Vi starte kampen bra, men det første baklengsmålet ødela.

- Et slag i ansiktet

Rio Ferdinand, United-stopper: - Ingen av oss kan si at vi spilte en god kamp, verken som individualister eller kollektivt sett,.

- Det første baklengsmålet kom som et slag i ansiktet. Vi hadde skapt et par gode sjanser før det. Men vi kan ikke komme med unnskyldninger nå. De var det beste laget, og vant fortjent.

- En triumf for hele Spania

Juan Carlos, Spanias konge: - Jeg er glad og fornøyd over seieren, og jeg er helt sikker på at hele Spania føler det samme.

- Vi har arbeidet hardt

Carles Puyol, Barcelona-kaptein: - Vi har lagt et par tunge år bak oss. Nå er det tid for åfeire. Vi har arbeidet hardt for dette.

- Mangler ord

Andres Iniesta, Barcelona-spiller: Pokalen er så vakker. Dette er en perfekt avslutning på en spektakulær sesong. Jeg er så glad at jeg mangler ord.

- Nå tar vi VM også

Jose Luis Rodriguez Zapatero, spansk statsminister og Barelona-supporter: - Vi har vunnet EM. I dag kom mesterligatrofeet. Nå går vi for VM-tittelen.

Dette er drømmelaget. Det var en stor kamp, og en kamp der Barca viste seg å være overlegne. Barcelona har vist at de er best i Europa. Laget har vunnet tre titler denne sesongen. Det er en sterk prestasjon.

Fotballnyheter