NRK Meny
Normal

Nye keepertabber mandag?

Eliteseriemålvaktene har muligheten til å rette opp noe av inntrykket i mandagens kamper.

Thomas Myhre
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Vålerengas Troy Perkins er vel en av eliteseriemålvaktene som har sluppet unna de store tabbene i årets sesong, men han er likevel den som har sluppet inn flest mål så langt (20 mål). Thomas Myhre har derimot gjort noen blundere som har kostet Viking verdifulle poeng.

Mandag møtes står de to i hver sin ende av banen når Viking tar i mot Vålerenga i Stavanger.

4-4-2 i nettradioen fra kl. 18

Følg Viking - Vålerenga fra kl. 20

Uten Iversen

Steffen Iversen er fortsatt ikke bra etter støtskaden han pådro seg i hælen mot Viking. Rosenborg-spissen rekker ikke bortekampen mot Bodø/Glimt mandag.

- Han prøvde på treningen i dag, men måtte gi seg etter kort tid. Da er det ingen vits i å irritere mer, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til rbk.no.

Alexander Lund Hansen er friskmeldt, og med i troppen. Roar Strand trente også søndag, men blir ikke med til Bodø.

Følg Bodø/Glimt - Rosenborg fra kl. 18

Uten Bolaños

Christian Bolaños

Cristian Bolanos

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Start må klare seg uten Christian Bolaños som soner karrantene for tre gule kort i kampen mot Fredrikstad. Dette er en kamp mellom topp og bunn av tabellen. Fredrikstad har tap de tre siste kampene og er i desperat poengnød, mens Start ligger på andreplass på tabellen og står med sju strake kamper uten tap.

Følg Fredrikstad - Start fra kl. 16

Bunn mot bunn

Lyn og Lillestrøm møtes i det som må kalles den 12. omgangens bunnoppgjør. Lillestrøm har riktignok vunnet de to siste kampene, men ligger fortsatt utsatt til på kvalifiseringsplassen. Lyn står uten hjemmeseier så langt i sesongen og ligger på plassen under LSK. I tillegg er Lyn det laget som har scoret mist mål i eliteserien.

Følg Lyn - Lillestrøm fra kl. 18

Molde ute av form

Mame Biram Diouf.

Mame Biram Diouf

Foto: Arne Flatin / NRK

Etter en pangstart på sesongen står Molde nå uten seier på de fire siste, og en seier på de seks siste kampene. Gjestende Odd er virkelig i siget og har ikke tapt på de 10 siste kampene, men de har ikke vunnet på bortebane så langt.

Følg Molde - Odd fra kl. 18

Midt på treet

Sandefjord startet også sesongen bra, men står nå med tre kamper på rad uten seier. For gjestende Aalesund er det mye enten - eller. De har tre seirer og tre tap på de seks siste kampene.

Følg Sandefjord - Aalsund fra kl. 18

Poengnød

Daniel Nannskog

Daniel Nannskog

Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Stabæk står med en fattig seier på de sju siste kampene og må kapre alle poengene hjemme mot Tromsø hvis de vil ut av bunnstriden. Begge lag har spisser som tidligere har vært målgarantister, men både Daniel Nannskog og Sigurd Rushfeldt har slitt med å finne veien til målmaskene de siste åtte kampene.

Følg Stabæk - Tromsø fra kl. 18

Kampen mellom Strømsgodset og Brann spilles tirsdag.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.