Målfest på Lerkendal

Rosenborg imponerte og viste at de blir å regne med utover høsten, da de feide Viking av banen i en underholdende fotballkamp.

Steffen Iversen
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

I dag slo de stavangerlaget 4-2.

At Rosenborg hever seg flere hakk når høsten nærmer seg er vel ingen brannfakkel i fotball-norge.

I kveldens kamp briljerte trønderne til tider med rytme og trykk offensivt. i tillegg jobbet de beinhardt defensivt i 85 minutter. Viking hang absolutt med på notene i store deler av kampen, men tapte de avgjørende duellene i begge 16-meterne, og da vinner du ikke på Lerkendal.

Eliteserien: Tabell og resultater

Iversen avgjorde

Med to målgivende og to flotte mål var det Steffen Iversen som ble dagens helt på Lerkendal. Men også Didier Konan Ya imponerte med to mål og aggressivt spill, Christer Basma hadde god kontroll i midtforsvaret og Marek Sapara tok som vanlig servitørrollen, denne gangen med to målgivende.

Didier Konan Ya og Aleksander Tettey

Didier Konan Ya og Aleksander Tettey.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Men hele laget framstod solid i en sjanserik kamp mellom to av eliteseriens absolutt beste lag. Og etter kveldens seier ligger trondheimslaget bare syv poeng bak Brann på tabelltoppen før den rekordjevne høstsesongen i eliteserien.

Viking med på notene

Selv om det etter hvert ble en ganske så klar seier på Lerkendal var bortelaget lenge fult på høyde i banespillet. Selv om det stokket seg veldig da de nærmet seg Lars Hirschfeld i Rosenborg-målet, er det nok ingen som henger altfor mye med hodet i Viking-garderoben etter en flott fotball kamp også fra deres side.

Det hjelper sikkert også litt på humøret at Hannes Sigurdsson gjorde et superinnhopp og kranglet inn to mål på slutten av kampen, selv om kampen da i realiteten var avgjort allerede.

 

 

 

Fotballnyheter