Kort sagt om fotball

Cesc Fabregas

En lyskeskadd Cesc Fabregas går glipp av returoppgjøret mot Porto.

Foto: Miguel Ropa / Scanpix/AFP

Atle Roar Håland forlenger med OB

Atle Roar

Atle Roar Håland

Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Den tidligere Start-kapteinen Atle Roar Håland har forlenget sin kontrakt med OB med 1 år. Han var inne i sitt siste kontraktsår med Fynsklubben, men nå blir det enda en sesong med dansk fotball på stopperen.

– Vi er godt tilfredse med at det lykkes oss å forlenge samarbeidet med Atle Roar Håland. Han er en spiller med konstant høyt nivå, sa OB-direktør Kim Brink til klubbens hjemmeside.

Arsenal-kaptein skadd

Cesc Fabregas går glipp av mesterligaoppgjør. Tirsdag tar Arsenal imot Porto i Mesterligaen, men må klare seg uten lagkaptein Cesc Fabregas.

Spanieren gikk ut med et lyskeproblem i første omgang da Arsenal slo Burnley 3-1 i helgen. Porto leder 2-1 etter det første oppgjøret.

Ferguson støtter ikke oppkjøpet

Ferguson

Alex Ferguson

Foto: Akira Suemori / Scanpix/AFP

Alex Ferguson benekter at han støtter suppergrupperingen «Red Knights». Gruppen består av flere velstående tilhengere av Manchester United som ønsker å kjøpe ut Glazer-familien som i dag eier klubben.

– Om de vil prøve å kjøpe klubben så er det helt opp til dem, sa Ferguson i følge BBC Sport. Han har ingenting imot initiativet, men avfeier blankt å ha tatt deres side.

Rangers-eierne forhandler om salg

Den skotske seriemesteren Rangers er i ferd med å bli solgt. Klubben har over 250 millioner kroner i gjeld og har ikke kjøpt en spiller siden oktober 2008.

Allikevel leder hovedstadslaget den hjemlige serien med 10 poeng. Det er den London-baserte eiendomsutvikleren Andrew Ellis som forhandler om å kjøpe klubben.

Real må klare seg uten Benzema

Real Madrid må klare seg uten Karim Benzema i onsdagens mesterligamøte med Lyon.

Lyskestrekk setter angriperen på sidelinjen. Real tapte første kamp 0-1. Vinneren tar seg til kvartfinale.

Trolig er Benzema ute i to uker. 22-åringen ble hentet fra nettopp Lyon til Real sist sommer for pene 280 millioner kroner. Real Madrid har ikke vunnet mesterligaen siden 2002.

Fotballnyheter