NRK Meny
Normal

Kort sagt om fotball

Cesc Fabregas

En lyskeskadd Cesc Fabregas går glipp av returoppgjøret mot Porto.

Foto: Miguel Ropa / Scanpix/AFP

Atle Roar Håland forlenger med OB

Atle Roar

Atle Roar Håland

Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Den tidligere Start-kapteinen Atle Roar Håland har forlenget sin kontrakt med OB med 1 år. Han var inne i sitt siste kontraktsår med Fynsklubben, men nå blir det enda en sesong med dansk fotball på stopperen.

– Vi er godt tilfredse med at det lykkes oss å forlenge samarbeidet med Atle Roar Håland. Han er en spiller med konstant høyt nivå, sa OB-direktør Kim Brink til klubbens hjemmeside.

Arsenal-kaptein skadd

Cesc Fabregas går glipp av mesterligaoppgjør. Tirsdag tar Arsenal imot Porto i Mesterligaen, men må klare seg uten lagkaptein Cesc Fabregas.

Spanieren gikk ut med et lyskeproblem i første omgang da Arsenal slo Burnley 3-1 i helgen. Porto leder 2-1 etter det første oppgjøret.

Ferguson støtter ikke oppkjøpet

Ferguson

Alex Ferguson

Foto: Akira Suemori / Scanpix/AFP

Alex Ferguson benekter at han støtter suppergrupperingen «Red Knights». Gruppen består av flere velstående tilhengere av Manchester United som ønsker å kjøpe ut Glazer-familien som i dag eier klubben.

– Om de vil prøve å kjøpe klubben så er det helt opp til dem, sa Ferguson i følge BBC Sport. Han har ingenting imot initiativet, men avfeier blankt å ha tatt deres side.

Rangers-eierne forhandler om salg

Den skotske seriemesteren Rangers er i ferd med å bli solgt. Klubben har over 250 millioner kroner i gjeld og har ikke kjøpt en spiller siden oktober 2008.

Allikevel leder hovedstadslaget den hjemlige serien med 10 poeng. Det er den London-baserte eiendomsutvikleren Andrew Ellis som forhandler om å kjøpe klubben.

Real må klare seg uten Benzema

Real Madrid må klare seg uten Karim Benzema i onsdagens mesterligamøte med Lyon.

Lyskestrekk setter angriperen på sidelinjen. Real tapte første kamp 0-1. Vinneren tar seg til kvartfinale.

Trolig er Benzema ute i to uker. 22-åringen ble hentet fra nettopp Lyon til Real sist sommer for pene 280 millioner kroner. Real Madrid har ikke vunnet mesterligaen siden 2002.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.