Ville ikke ønske Barcelona lykke til

Jose Mourinho høstet fordømmelse da han sa at dommerne alltid favoriserer Barcelona. Assistenten Aitor Karanka mener beviset for at sjefen hadde rett, kom på Camp Nou tirsdag.

Aitor Karanka

Aitor Karanka ledet Real Madrid i Jose Mourinhos fravær tirsdag

Foto: ALBERT GEA / Reuters

- Etter alt som har vært sagt den siste uken, kunne alle se hva vi har snakket om, sa Karanka med henvisning til den svært tvilsomme annulleringen av Gonzalo Higuains mål på stillingen 0-0 rett etter pause .

- Jeg trenger ikke å si mer enn det, for millioner av mennesker så det, sa Reals fungerende lagleder, som ikke ville ønske Barcelona lykke til i finalen.

Ronaldo: Dommeren lot oss ikke få lov

Reals stjernespiller Cristiano Ronaldo fulgte opp etterpå.

- Vi visste vi kunne slå Barcelona, men dommeren lot oss ikke få lov denne gangen heller, sa Ronaldo.

- Gonzalo Higuains mål var korrekt. Jeg ble dyttet og falt mot Javier Mascherano. Han brukte ikke å falle så lett da han spilte i England, men her har han blitt påvirket til å gjøre som alle andre, sa Ronaldo.

- Alle nøkkelavgjørelser gikk mot oss

Aitor Karanka og Pep Guardiola

- Det er et godt lag vi har slått, sa Barcelonas Pep Guardiola (i bakgrunnen). I forgrunnene Reals vikarierende leder Aitor Karanka

Foto: JAVIER SORIANO / Afp

Klubbdirektør Jorge Valdano ville ikke fyre opp under Mourinhos konspirasjonsteori, men også han mener at Real Madrid ble snytt.

- Annulleringen var avgjørende i dag. Vi ble skadet av dommeravgjørelser i begge kamper. Jeg tror ikke på konspirasjonsteorier, men alle nøkkelavgjørelsene gikk mot oss, sa han.

Etter kampen i Madrid i forrige uke beskyldte Real Barcelona-spillerne for filming og skuespill, i tillegg til Mourinhos påstander om at dommerne alltid favoriserer Barcelona.

22 mann for første gang

- Jeg sa før kveldens kamp at dommeren ikke ville få noen lett jobb her, etter det som skjedde på Bernabeu, sa Karanka.

Dommer Frank de Bleeckere delte ut seks gule kort i kampen - fem av dem til Real-spillere. Men for første gang i årets fem "clasicos" fullførte begge lagene med 11 mann på banen.

Karanka ledet Real Madrid i returkampen i mesterligaens semifinale. Mourinho var utestengt på grunn av sin oppførsel i den første kampen , og han var ikke til stede på stadion da Real Madrid ble utslått med 1-1 i returkampen.

- Barcelonas verdier vant

Barcelonas klubbpresident Sandro Rosell ville ikke snakke om Mourinho.

- Vi er ikke interesserte i Mourinho, nå er vi bare glade. Dette var en fantastisk og magisk kveld. Fotballen og Barcelonas verdier vant. Vi har vidunderlige spillere og en vidunderlig trener, sa han.

- Real Madrid er et veldig godt lag som gjorde det vanskelig for oss i kveld. Før vi kan tenke på finalen må vi konsentrere oss om å vinne serien. Vi trenger fire poeng til, sa trener Pep Guardiola.

Fotballnyheter