Kaká scoret to - så kom beskjeden

Kaká (31) imponerte stort med to mål mot Deportivo La Coruña torsdag kveld. Etterpå fortalte han at han jobber med å komme seg bort fra Real Madrid.

Kaká

Kaká har sjelden levert opp til forventningene i Real Madrid-trøya. Brasilianeren har høstet mye kritikk for å ha underprestert.

Foto: MIGUEL RIOPA / Afp

Med fire dager igjen av overgangsmarkedet gikk brasilianeren selv ut og annonserte sitt ønske om et klubbskifte.

Den tidligere Milan-spilleren scoret to mål i torsdagens Real Madrid-oppvisning mot Deportivo La Coruña. Etter kampen kom han med følgende uttalelse:

Riktig tidspunkt

Kaká

Kaká skulle løfte Real Madrid til mesterligasuksess. Den har uteblitt.

Foto: Daniel Ochoa de Olza / Ap

– Jeg vil vekk. Jeg tror det er riktig tidspunkt for meg og klubben å skille lag, sier Kaká til spanske AS.

Kaká ble kåret til verdens beste fotballspiller i 2007, og ble verdens dyreste fotballspiller da han gikk fra AC Milan til Real Madrid for mer enn 600 millioner kroner i 2009.

Dessverre har den hårfagre brasilianeren slitt med å leve opp til den vanvittige prislappen.

Utviklingen har stoppet opp. Og med en rekke nye midtbanespillere på vei inn i Real Madrid (les: Gareth Bale og Isco), begynner det å bli slitsomt trangt om plassen på «Los Galacticos»-midtbanen.

Tilbake til Milan?

– Jeg har snakket med treneren og klubben - alle vet om det. Faren min er for tiden i møter med klubben for å løse situasjonen, sier Kaká videre.

Italienske medier spekulerer nå i at brasilianeren kan være på vei tilbake til AC Milan. Kaká var med å vinne mesterligaen med Milano-laget i 2007.

– Real Madrid vet hva jeg vil. Jeg er fortsatt ansatt i klubben og plikter å fortsette å jobbe og trene hardt, men faren min jobber for å løse dette, sier Kaká.

Fotballnyheter