NRK Meny
Normal

Ikke ferdighandlet

Stabæk fortsetter jakten på nye spillere, og ønsker seg to til tre spillere til før høst-sesongen, sier sportsdirektør Lars Bohinen.

Lars Bohinen

Lars Bohinen

Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Eliteserietoeren sikret seg i går den islandske midtbanespilleren Palmi Rafn Palmason, men mista Pontus Segerstrøm med skade for resten av sesongen.

- Vi jobber videre. Det kan jo hende at dette blir det eneste kjøpet, men målet er å finne en spiller eller to til før overgangsvinduet stenger i slutten av august.

I tillegg til et eller to kjøp, må klubben se seg om etter en som kan ta Pontus Segerstrøms plass i forsvaret i høst. Men siden svensken kommer tilbake når skaden er leget, vurderer Bohinen om de kan finne en erstatter som ikke nødvendigvis må kjøpes.

- Vi blir nødt til å jobbe med det. I og med at vi nå er litt tynt besatt bakover, ser vi primært på muligheten for å låne en spiller frem til Segerstrøm er klar igjen på nyåret.

Vil beholde Annan

Fremtiden rundt midtbanespilleren Anthony Annan, som er på utlån fra Start, er også usikker. Han skal i utgangspunktet spille for Stabæk ut juli, og deretter returnere til sørlandsklubben.

Nå forhandler Stabæk om å få beholde han frem til Start selger han.

Sports- og mediasjef i Start, Svein "Matta" Mathiesen fortalte til NRK i går at saken ikke er avgjort, men at de håper på en avklaring i løpet av uken.

Fotballnyheter