Fredrikstad gjorde jobben

Både Fredrikstad og Skeid kan skilte med lang og god cuphistorie, men i år sluttet Skeids cupeventyr i 2. runde. Levanger yppet seg mot Follo, men tapte til slutt 3-2.

Video Fredrikstad vant over Skeid

Se målene da Fredrikstad vant over Skeid

Skeid - Fredrikstad 2-4

Sist gang disse to gamle cupstorhetene møttes i cupen var i 2008. Den kampen spiltes også på Bislett og endte 3-2 til Fredrikstad. I dag gjentok Østfolds falne storhet bedriften pluss litt til. Kampen endte 4-2 til FFK og de går videre til 3. runde.

Resultater fra cupens 2. runde

Fredrikstad åpnet forrykende og tok Skeid fullstendig på senga. Etter et massivt press stod det 2-0 til gjestene. Da hadde kampen vart i 14 minutter. Skeid reduserte en gang før pause, men Alex Valencia satte inn et straffespark like før hvilen og da så det mørkt ut for Skeid.

Skeid reduserte i det 51. minutt og beholdt spenningen i kampen helt til Odillon Kashama punkterte oppgjøret like før slutt.

Levanger - Follo 2-3

Follo rykket opp til 1. divisjon før denne sesongen og var klare favoritter mot lille Levanger i Nord-Trøndelag. Og når Follo gikk til pause med en 2-0 ledelse var det vel ingen som trodde på at Levanger kunne klare å snu det til sin fordel.

Men cup er cup og Levanger ga ikke opp. Med scoring i det 51. og 80. minutt lå det an til cupfest på Moan Gress helt til Boniventure Maruti satte inn sitt andre for dagen og sendte Follo videre til 3. runde.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp