NRK Meny
Normal

Ferguson frykter ingenting

- Det er utenkelig at vi kan avslutte denne sesongen uten å vinne et trofé, sier Ferguson.

Sir Alex Ferguson
Foto: PHIL NOBLE / REUTERS

Alex Ferguson tror frykten for å feile vil føre spillerne til sin 10. Premier League-tittel i dag .

Nett-radio: Premier League-innspurten

Se også: Resultatservice: Premier League

Ingen frykt

Selv frykter Fergson lite foran kampen mot Wigan.

- Før kampen på søndag er jeg ikke redd for utholdenheten, jeg har ingen frykt for formen og jeg er ikke redd for selvtilliten til spillerne, sier Ferguson til The Mirror.

Manchester United har i dag muligheten til å sikre seg det første av to store titler denne sesongen hvis laget vinner mot Wigan. Den neste muligheten kommer mot Chelsea i Moskva hvor det står om Champions League tittelen.

Les også: Chelsea-manageren vil ha omkamp

Vil slo Liverpools rekord

Wayne Rooney

Wayne Rooney

Foto: JON SUPER / AP

- Vi snakker nå om to kamper hvor vi kan enten vinne de to største trofeene, eller vi kan tape dem. Jeg er likevel sikker på at spillerne tror de er best etter hvordan vi har prestert i det siste, mener Ferguson

Vinner United mot Wigan i dag, blir det lagets 17. seriemesterskap, ett bak rekorden til Liverpool. Og det var nettopp skalpen til Liverpool Ferguson ønsket da han kom til Manchester 22 år siden.

- Vi kommer definitivt til å slå Liverpools rekord en dag. Forhåpentligvis kommer det til å skje mens jeg er i klubben, jeg har fremdeles litt skadeverk å utrette, sier Ferguson til Sunday Mirror.

Rooney usikker

Wayne Rooney er fremdeles ikke sikker på å starte mot Wigan. Ferguson tar en avgjørelse like før kampen, men kommer til å spare angriperen til Champions League-finalen hvis det er noen tvil.

Fotballnyheter