Får kjeft av sportsministeren

Frankrikes fotball-lag er i krise. Nå kaller landets sportsminister Roselyne Bachelot spillernes oppførsel for umoralsk.

South Africa France Wcup Soccer

Den franske sportsministeren Roselyne Bachelot, er ikke nådig i sin kritikk på spillernes oppførsel.

Foto: Francois Mori / Ap

Frankrike sliter i Fotball-VM, og landslaget får nå kraftig kritikk fra landets sportsminister, Roselyne Bachelot. Hun mener spillerne er dårlige forbilder og at oppførselen deres er forkastelig.

– Dette er en moralsk katastrofe. Fransk fotball nærmer seg stupet, ikke bare fordi laget tapte en kamp, men fordi oppførselen til spillerne er moralsk forkastelig, sier hun.

Frankrikes sportsminister Roselyne Bachelot er ikke nådig i sin kritikk av landslaget. Hun har lite til overs for de franske stjernene.

LES OGSÅ: Domenech frykter spillerboikott

LES OGSÅ: - Det komplette kaos i Frankrike


Bachelot mener landslaget har ødelagt inntrykket av en stolt fotballnasjon.

– Nektet å trene

Krisen i det franske laget ble utløst av en diskusjon mellom Nicola Anelka og landslagssjef Raymond Domenek. Anelka skal ha kalt Domenek en horesønn, og ble sendt hjem.

LES OGSÅ: Frankrike nektet å trene

LES OGSÅ: Katastrofelaget

Laget var uenige i denne avgjørelsen og nektet så å trene. Domenek sa på en pressekonferanse i går at han er usikker på hvilke spillere som ønsker å være på banen da laget møter Sør-Afrika i kveld, en kamp Frankrike må vinne dersom de skal gå videre.

Fotballnyheter