Hopp til innhold

Fotball

 • TV 2 gikk i svart: – Trolig forårsaket av et lynnedslag

  Midt i 1. omgang mellom Danmark og Slovenia gikk TV 2 i svart.

  Nesten 25 minutter var spilt da bildene ble borte. Etter 50 sekunder ble det sorte bildet erstattet med en plakat med påskriften «straks tilbake».

  – Vi har hatt et strømbrudd i Bergen. Trolig forårsaket av et lynnedslag. Det gjorde at strømmen gikk på Media City som gjorde at vi var nede. I øyeblikket vi fikk tilbake strømmen fikk vi kampen opp, og nå skal visst alt være i orden igjen. Det skal ha vært et lynnedslag som forårsaket det, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan Petter Dahl til NRK.

  Etter drøyt to minutter uten TV-bilder kom kampbildene opp igjen. Danmark ledet 1-0 både før og etter at kanalen gikk i svart, og TV-seerne ble ikke snytt for noen høydepunkter.

  Slik så kampen ut for TV-seeren etter 25 minutter.
  Foto: SKJERMDUMP TV 2
 • Åsane knuste Kongsvinger 5-0

  Etter at Kongsvinger har vunne fire kampar, gjekk dei på eit stort tap mot Åsana heime på Gjemselund i dag, søndag. Før pause leia Åsane med eitt mål, men etter pausa scora laget altså fire mål til.
  KIL ligg likevel framleis på topp på tabellen.
  Neste kamp for Kongsvinger er 22.juni og da møter dei Sogndal.

 • Tap for Raufoss mot Ranheim

  Det vart 1–0 til heimelaget Ranheim, da Raufoss fotball møtte dei i serien 1. divisjon i dag. Ranheim pressa gjennom store delar av kampen, og i ei lang periode i 2. omgang spilte Raufoss med 10 mann. Torjus Engebakken måtte gå av bana etter 2 gule kort. Etter åtte minutt på overtid scora Ranheim akkurat i det dommaren blåste av kampen. Dermed gjekk alle dei tre poenga til trønderane. Tidlegare i vår slo Raufoss Ranheim i cupen.

 • Vålerenga rotet bort seieren i toppkampen

  Da serieleder Kongsvinger fikk rundjuling av Åsane i 1. divisjon kunne Vålerenga tatt over tabelltoppen på Norges nest øverste nivå for menn.

  Vålerenga ledet 1-0 men klarte bare 1-1 borte mot tabellnabo Egersund. Jones El-Abdellaoui scoret for Vålerenga, og Stian Michalsen gjorde målet for Egersund.

  Det er fortsatt Kongsvinger som leder 1. divisjon for menn. Like bak følger Vålerenga, Egersund og Moss.

  Resultater, 1. divisjon, søndag:
  Egersund – Vålerenga 1-1
  Kongsvinger – Åsane 0-5
  Levanger – Ålesund 4-0
  Lyn – Sogndal 1-2
  Moss – Bryne 1-0
  Ranheim – Raufoss 1-0
  Sandnes Ulf – Mjøndalen 2-3
  Start – Stabæk 4-3

  Obos-ligaen, 1.divisjon i fotball 2024: Vålerenga - Levanger (3-1)
  Foto: Javad Parsa / NTB
 • Opprørspoliti sperret av område etter supporter-slåssing i EM

  I Gelsenkirchen skal det ha vært sammenstøt mellom supportere fra Serbia og England før deres åpningskamp søndag klokken 21.

  Bilder fra den tyske byen viser store mengder knust glass utenfor en restaurant i byen, og at tysk opprørspoliti har tatt oppstilling utenfor.

  Britiske Sky Sports' reporter Rob Harris ble vitne til bråket, og sier at dette skjedde utenfor et sted der serbiske supportere holdt til. Han filmet selv noe av bråket som viser at både bord og stoler brukes som våpen.

  – Dette viser hvor godt forberedt tysk politi har vært på dette. De var her på et øyeblikk for å roe situasjonen, sier Rob Haris til SkySports.

  Før kampen er det kjent at supporterne kun får servert lettøl på arenaen. Ifølge The Guardian forventet tysk politi rundt 500 serbiske såkalte «hooligans» til oppgjøret, og de jobbet med å hindre bråk.

  Om noen er skadet i tumultene er foreløpig ikke kjent.

  Euro 2024 - Fans gather before England v Serbia
  Foto: Thilo Schmuelgen / Reuters

Politiet knyter valdshendingar til fotballsupporterar: – Ikkje akseptabelt

Eliteserien i fotball 2024: Kristiansund - Bodø/Glimt

Rasa mot publikum etter «homofobiske gloser»: – Bør ikkje aksepterast

Rubiales sier opp som fotballpresident: – Jeg kan ikke fortsette