NRK Meny
Normal

Chelsea økte ligaledelsen

Chelsea fikk det ikke så lett som ventet mot Wolverhampton, men vant 2-0 og økte sin ledelse i Premier League til fem poeng.

Didier Drogba og Stephen Ward

Didier Drogba var tilbake hos Chelsea

Foto: Sang Tan / Ap

Florent Malouda scoret sitt sjende mål for sesongen, og Salomon Kalou kom inn som innbytter og sikret seieren mot slutten av kampen.

  • Se kampfakta

Chelsea spilte sin fjerde kamp på rad uten baklengsmål. Hjemme har de ikke sluppet inn mål i det hele tatt denne sesongen - målforskjellen etter de fem første kampene på eget gress er formidable 16-0.

Det tok 20 minutter før Chelsea våknet, og den tiden benyttet Wolverhampton til å skape to skikkelige målsjanser. Men uten resultat.

Spillemessig var det ikke så stor forskjell på lagene, men Chelseas avslutninger var hvassere enn gjestenes. Ikke minst skyldtes dette at Didier Drogba var tilbake etter sin sykdom.

Manchester City kan redusere ledelsen til to poeng igjen hvis de slår Arsenal i søndagens toppkamp i Manchester.

Tottenham er på tredje etter sitt poeng i hjemmekampen mot Everton (1-1), mens West Bromwich fortsetter å overraske. De slo Fulham 2-1 og kløv helt opp på en fjerdeplass på tabellen. .

I denne kampen fikk forøvrig Bjørn Helge Riise 18 minnuter som innbytter. Han stod med bare to minutter i årets Premier League før det.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.