Så glad ble Solskjær for ett poeng

Her stormer Ole Gunnar Solskjær frem og jubler sammen med spillerene etter at Agnaldo berget ett poeng for Molde.

Solskjær

Ole Gunnar Solskjær var tydelig fornøyd med poengdeling mot Vålerenga.

– Jeg er kjempefornøyd at vi fikk 3-3 på slutten, sier Molde-treneren til NRK.no etter kampen.

Det så lenge ut til å gå mot tre poeng for Kjetil Rekdals menn lørdag.

Men ett minutt på overtid reddet Agnaldo 3-3 mot Vålerenga. Da hadde VIF-supporterne så smått begynt å forberede seg på seiersfesten.

Det var brasilianerens første mål for Molde.

Han lurte seg unna en takling av Christian Grindheim og satte ballen flott i lengste hjørne.

– Jeg er veldig stolt over måten vi spiller på - at vi ikke tyr til midler som vi er enige om at vi ikke skal bruke. Vi spilte ballen langs bakken, vi spilte hurtig, kjempet dem bakover og vi fikk - etter min mening - en velfortjent utligning, sier Molde-Ole Gunnar Solskjær til NRK.no.

– Det første kvarteret var det feriefotball og de kjørte over oss, sier legger han til.

Saken fortsetter under bildet

Ole Gunnar Solskjær

Agnaldo ble behørig takket for scoringen av Solskjær.

VIF-trener Rekdal deppet etter at seieren røk.

– Den var jo ikke en spesielt god følelse (å se utligningen). Kampen er jo ikke ferdig før den er ferdig - vi vet jo det. Men vi har litt å lære om det å spille klokt på slutten av kampene, sier VIF-trener Kjetil Rekdal til NRK.

– «Smartness», kynisme og klokskap manglet der på alle mulige måter, egentlig, sier Rekdal.

Det var Vålerenga som kom best i gang i det som ble en svært underholdende kamp på Ullevaal.

Etter to minutter hadde hjemmelaget en kjempesjanse ved Daniel Fredheim Holm og Kristofer Hæstad. Godt keeperspill av Ørjan Nyland sørget imidlertid for at Hæstads skudd aldri gikk i mål.

Etter ti minutters spill måtte likevel keepertalentet bite i gresset.

Ole Gunnar Solskjær (tv) og Kjetil Rekdal

Kompisene Ole Gunnar Solskjær og Kjetil Rekdal før kampen.

Molde ble tatt på senga av et raskt Vålerenga-angrep. Ballen endte til slutt hos Morten Berre som headet hardt i det lengste hjørnet.

Molde overtok

Men hovedstadslaget maktet ikke å følge opp den gode åpningen på kampen, og etter hvert overtok Molde mer av initiativet i kampen.

Knapt halvtimen var spilt da Jo Inge Berget utlignet for gjestene.

Skuddet fra Berget gikk via beinet til Christian Grindheim, og ble dermed nærmest utagbart for keeper Kongshavn.

Etter utligningen fikk Molde lov å dominere på bortebane, mens Vålerenga ble mer og mer passive.

Rot i forsvaret

Fem minutter før pause rotet Vålerenga det til i eget forsvar.

Berget fikk sendt ballen til Martin Linnes som ikke var sen om å benytte seg av anledningen, og nærmest pirket ballen mellom beina på VIF-forsvarerne.

Men Vålerenga ga ikke opp.

Hva Kjetil Rekdal sa til spillerne i pausen er usikkert, men det virket i hvert fall etter hensikten.

Tidlig i annen omgang satte han også innpå Jan Gunnar Solli. Det lønte seg nesten umiddelbart for etter 57 minutters spill reduserte Solli for hjemmelaget.

To ganger Berre

Scoringen satte fart i Vålerenga-spillerne, og kun to minutter senere var det nok en gang Morten Berre som fikk føre laget opp i ledelse.

Et innlegg fra Solli fant Berre på bakerste stolpe som sikkert kunne heade inn sin andre scoring for dagen.

Etter poengdelingen er både Vålerenga og Molde fortsatt langt nede på tabellen. Førstnevnte står med 14 poeng, mens Solskjærs menn nå har 11 poeng.