NRK Meny
Normal

Bekrefter møte med Rekdal i Oslo

Tromsø-spissen Aleksandar Prijovic (23) kan ende opp i Vålerenga eller Djurgården.

Aleksandar Prijovic

Aleksandar Prijovic kan ende i Vålerenga eller Djurgården.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Prijovic (23) – som startet sin første seriekamp denne sesongen i 2-3-tapet for Molde – bekrefter overfor NRK at han har hatt samtaler med Vålerenga i Oslo. Og at han kan være på vei til klubben når leieavtalen med TIL går ut 31. juli.

– Jeg har vært i Oslo, møtt treneren og sett på forholdene, sier Prijovic til NRK.

På samme reise fløy han videre til Stockholm – for å besøke Per-Mathias Høgmo i allsvenske Djurgården. Høgmo har løftet Djurgården oppover tabellen i Sverige.

– De har vist meg hva de har å by på, og det er veldig interessant for meg. Men foreløpig konsentrerer jeg meg om de oppgavene som venter de neste par-tre ukene i Tromsø, så får vi se, sier serberen, som eies av Sion i Sveits. Klubben har signalisert at de gjerne vil ha spissen tilbake. Tromsø har tidligere i sommer konkludert med at klubben ikke har råd til det Prijovic koster i overgangssum og lønn.

VIF eller Djurgården

– Min agent tar seg av de ulike tilbudene nå, så får vi se hvor jeg fortsetter karrieren fra 1. august. Jeg er ganske sikker på at jeg ender opp i en bra klubb, sier Prijovic.

– Har du konkrete tilbud både fra VIF og Djurgården?

– Det vil jeg helst ikke snakke om, det tar, som sagt, agenten min seg av.

– Kan det bli slik at det står mellom Vålerenga og Djurgården?

– Ja, det er mulig, svarer Prijovic kontant.

Fikk sjansen fra start

Han fikk sjansen fra start mot Molde – og headet pent ned til Magnus Andersens 1-1-mål midtveis i 1. omgang. Rett etter pause hadde 23-åringen to store sjanser til å øke Tromsøs ledelse til 3-1, men ble stoppet av Molde-keeper Ørjan Håskjold Nyland, som reddet mesterlig – spesielt den andre sjansen.

Dermed blir Prijovic stående med sitt ene seriemål i år – som kom mot Lillestrøm. I fjor scoret han tre seriemål på 11 kamper fra start for TIL – pluss to mål i Europaliga-kvalifiseringen.

Neste stopp blir trolig enten Kjetil Rekdals VIF – eller Djurgården og Per-Mathias Høgmo, treneren som hentet Prijovic til Tromsø for ett år siden.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.