Hopp til innhold

Argentina buet ut på hjemmebane

Det hjalp ikke med Messi og Tevez som spisser. Argentina ble buet av banen etter skuffende 0-0 mot Colombia i Copa America torsdag.

Video Argentina sliter i Copa America

Se bildene fra kampen.

Argentina sliter i de det sør-amerikanske mesterskapet i fotball - som spilles i Argentina.

Etter 1-1 mot Bolivia i første kamp, står Argentina med kun to poeng etter to spilte kamper og må slå Costa Rica i siste gruppespillkamp for å nå kvartfinalen.

Argentina

Det sør-amerikanske fotballmesterskapet, Copa Amerika, arrangeres i Argentina, men verstnasjonen har fortsatt ikke vunnet en kamp og sliter med å komme videre fra gruppespillet. Her er Colombiass Teofilo Gutierrez (t.v.) og Argentinas Pablo Zabaleta i torsdagens kamp.

Foto: Victor R. Caivano / Ap

– Vi må beholde roen. Vi vet at vi har alt å spille for i neste kamp, sa trener Sergio Batista etter uavgjort mot Colombia.

Messi og Teves

Colombia-kampen var en kamp Argentina skulle vinne. Batista mønstret et spisspar bestående av Lionel Messi og Carlos Tevez, men ingen av verdensstjernene maktet å score.

– Vi liker ikke å bli buet ut, men vi må respektere folkets dom som alltid ønsker at vi skal vinne, sa trener Batista.

Colombia nærmest scoring

I stedet var Colombia nærmest scoring. De var alene med Argentina-keeper Sergio Romero hele fire ganger, men den argentinske sisteskansen storspilte og holdt Argentinga inne i kampen. Ikke rart han ble kåret til banens beste.

– De var en tøff motstander. De visste hvordan de skulle markere oss, sa Manchester City-spilleren Carlos Tevez.

– Vi spilte bra og hadde nok sjanser til å vinne, sa Colombias Mario Yepes som til daglig spiller i italienske Milan.

Argentina har vunnet Copa America 15 ganger.

Fotball