- Chelsea vinner enkelt

Manchester City manager Roberto Mancini har ikke troen på at laget hans skal vinne Premier League, det gjør Chelsea mener han.

Roberto Mancini

Roberto Mancini tror ikke på gull i år

Foto: PAUL ELLIS / Afp

Kampfakta: Manchester City - Chelsea 1-0

- Chelsea er det klart beste laget i Premier League for øyblikket, og de kommer trolig til å vinne ligaen enkelt, sier Mancini til BBC før lørdagens møte mellom de to klubbene.

- De er et sterkt lag hvor mange av spillerne har spilt sammen i mange år, forklarer han videre.

Hvem tror du vinner Premier League? Diskuter nederst i saken!

Gammel kjenning

På den andre trenerbenken finner han i dag en gammel kjenning fra Italia. Chelsea-sjef Carlo Ancelotti var manager for Milan da Mancini var sjef i Inter.

- De har en fantastisk manager (Ancelotti), og de har jobbet hardt for å komme i den formen de er i nå, skryter Mancini av landsmannen.

Carlo Ancelotti i aksjon

Carlo Ancelotti i aksjon for Chelsea

Foto: PAUL ELLIS / Afp

Hardtsatsende City har ikke hatt noen bra start på sesongen og ligger for øyeblikket sju poeng bak serieleder Chelsea. De trenger dermed desperat poengene i lørdagens kamp for ikke å være helt hektet av i kampen om seriegullet etter bare seks serieomganger.

Ancelotti tro ikke at Mancini kommer med kommentaren om at serien er avgjort for å psyke ut motsanderen til å tro at de får en lett kamp.

- Jeg kjenner han godt og han vet hva han snakker om, sier Ancelotti.

Han tror likevel ikke at de kommer til å få like lett motstand som de har fått så langt i serien med full pott og 21 scorede mål.

- Vi har startet sesongen bra, men dette er en ny kamp og City har et sterkt lag, sier han videre.

Skadeproblemer

Mancini har skadeproblemer i forsvaret foran møtet med Chelsea og må kanskje flytte Gareth Barry eller James Milner ned på venstrebacken.

Fotballnyheter