NRK Meny
Normal

Benitez: - Chelsea kan fortsatt ta gull

Rafael Benitez lar seg ikke skremme av at luken opp til serieleder Manchester United er på hele 11 poeng.

Rafael Benitez

Chelsea ligger klart bak Manchester-lagene, men etter scoringsshowene de siste dagene tror manager Rafael Benitez fortsatt på at klubben kan ta gull

Foto: RUSSELL CHEYNE / Reuters

Chelsea-manageren mener London-laget henger med i gullstriden til tross for at de er 11 poeng bak lederen. I ettermiddag venter en vanskelig bortekamp mot Norwich.

- Det viktigste er at vi vinner våre kamper. Laget angriper som en enhet og er ikke avhengig av en eller to spillere. Det er bra, sier Benitez.

Chelsea scoret i bøtter og såann etter at de kom tilbake fra klubb-VM i Japan. Sist lørdag ble det 8-0-seier mot Aston Villa. Bare tre dager tidligere slo de Leeds 5-1 i ligacupens kvartfinale.

- Forhåpentlig kan vi fortsette slik. Vi skal fortsette i samme stim og vinne våre kamper. Da er det lettere for meg å sende et signal om at vi kan konkurrere, sier Benitez.

Chelsea står med 32 poeng etter 17 kamper. Laget har spilt en kamp mindre enn lederduen fra Manchester. United topper med 43 poeng, mens City har 39.

City mistet to poeng av sitt forsprang på seks da de ikke klarte å slå Swansea lørdag.

- Når luken er så liten, er det viktig å ikke havne enda lenger bak, sier City-spiller Gareth Barry. Han og laget skal til Sunderland i dag og Norwich lørdag. United har samtidig hjemmekamper mot Newcastle og West Bromwich.

I romjulen skal Chelsea spille bortekamper mot Norwich og Everton. Deretter kommer QPR til Stamford Bridge 2. januar.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.