Hopp til innhold

Fifa offentliggjorde feil klubber på den norske Barcelona-duoen

Tirsdag publiserte Fifa de offisielle VM-troppene med draktnummer. Men i oversikten er to norske spillere oppført med feil fotballklubb.

Det er ingen hvem som helst, men Barcelonas regjerende mesterligavinnere Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen, skriver NTB.

I den offisielle Fifa-listen er henholdsvis Wolfsburg og LSK Kvinner oppført som deres klubber. Sist Graham Hansen og Syrstad Engen spilte for disse klubbene var i 2019.

Halvor Lea, pressekontakt for kvinnelandslaget, skriver til NRK at Norges Fotballforbund hadde lagt inn Barcelona som klubb for Graham Hansen og Syrstad Engen.

– Vi har kontaktet Fifa for at det blir rettet opp, skriver han videre.

Brann-klare Amalie Eikeland er også oppført som Reading-spiller av Fifa, men det var klubben hun spilte for på uttakstidspunktet.

ingrid syrstad engen caroline graham hansen
Foto: NTB

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Verstappen lekte med rivalene

  Max Verstappen bød aldri konkurrentene inn i seierskampen og vant Kinas Grand Prix i Formel 1 lørdag. Lewis Hamilton kjørte seg voldsomt opp.

  Verstappen tok karrierens 58. VM-seier da han kjørte inn til seier i helt overlegen stil. Nederlenderen lot seg ikke affisere av at feltet underveis ble samlet flere ganger som følge av at sikkerhetsbilen måtte på banen.

  McLaren-fører Lando Norris tok annenplassen søndag, mens Verstappen-lagkompis Sergio Perez fulgte deretter.

  (NTB)

  Max Verstappen
  Foto: GREG BAKER / AFP
 • Gnistrende Messi herjet i ny Inter Miami-seier

  Lionel Messi scoret to ganger og plusset på med en målgivende pasning da Inter Miami slo Nashville 3-1 i Major League Soccer lørdag.

  Seieren betyr at Miami-klubben, som har David Beckham på eiersiden, beholder plassen på toppen av tabellen i den østlige avdelingen i Major League Soccer.

  (NTB)

  MLS Nashville Miami Soccer
  Foto: Marta Lavandier / AP
 • Norsk MLS-proff reddet poeng i overtidsdrama

  Tomas Totland scoret sitt første mål i Major League Soccer da han ble redningsmann for St. Louis i 3-3-kampen mot Kansas City lørdag.

  Nærmere to av de tre tillagte minuttene var spilt da Totland kom alene med keeper på høyresiden og iskaldt satte inn utligningen. Jubelscenene som fulgte var elleville.

  Høyreback Totland signerte for MLS-klubben i desember i fjor. 24-åringen forlot da Häcken.

  (NTB)

  MLS DC United St Louis Soccer
  Foto: Jeff Roberson / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal