Hopp til innhold

Enige om Arias-overgang

Atlético Madrid og PSV har kommet til enighet om en overgang for Santiago Arias. Arias binder seg til den spanske klubben i fem år. Den colombianske backen ble kåret til årets spiller i den nederlandske æresdivisjonen da PSV tok ligagull forrige sesong.

Russia Soccer WCup Colombia England
Foto: Alastair Grant / AP

Siste nytt

  • 18-åring imponerte i viktig Norge-seier

    Etter tre strake tap hittil i VM var kampen mot Danmark svært viktig for Norge.

    Første periode endte målløs for begge lag, men i den andre perioden leverte førsterekka til Norge et mønsterangrep. Mats Zuccarello brukte både kølle og skøyte til å finte seg forbi det danske forsvaret, før han serverte talentet Michael Brandsegg-Nygård som sendte en suser retning Danmarks mål.

    Dette var 18-åringens andre nettkjenning hittil i mesterskapet og i pausen satt han pris på å spille med Zuccarello og resten av førsterekka.

    – For min del er det utrolig kult. Det er jo folk jeg har sett opp til hele livet, så det er kult å få lov til å spille med dem. De er utrolige bra med puck og finner gode pasninger. Så er det opp til meg å gjøre noe med det, sa Michael Brandsegg-Nygård til Viaplay i pausen etter første periode.

    Store deler av hockeyverden har hatt målscoreren på radaren den siste tiden. Det er også ventet at 18-åringen vil bli valgt ut tidlig i NHL-draften i sommer.

    Norge kjempet heroisk og holdt unna for danskene i den siste perioden. Med ti sekunder igjen på klokka snappet Eirik Salsten opp pucken, og da buret stod, gjorde han ingen feil. Dermed fikk Norge en skikkelig opptur i mesterskapet.

    Norge har tapt sine tre første kamper mot henholdsvis Sveits, Tsjekkia og Finland. Dermed må Norge kjempe om å holde seg i A-sluttspillet. Det er ett lag som rykker ned derfra. Derfor var dagens seier ekstremt viktig for Norges hockeylandslag.

    Håpet om å gå videre til kvartfinale lever dermed for Norge . De må etter alle solemerker ta tre strake seirer dersom det skal være mulig. Noe som kommer til å bli tøft når det er hockeynasjonen Canada venter på torsdag. Østerrike og Storbritannia er de to resterende lagene Norge skal møte.

    Norge
    Foto: AP
  • Ski-NM til Steinkjer i 2026

    Første del av NM på ski i 2026 arrangeres i Steinkjer. Det melder Norges Skiforbund i en pressemelding.

    NM-rennene i Steinkjer skal arrangeres tidlig i januar, omtrent en måned før OL i Italia i 2026. Konkurransene i de nordiske grenene skal i 2026 arrangeres i Val di Fiemme.

    Steinkjer arrangerte også NM i 2011.

    – Ski-NM er en viktig tradisjon å videreføre, og det er høy prestisje i å arrangere mesterskapet. Tilbakemeldingene etter blant annet NM i 2011 var meget gode, og vi ser fram til et spennende hoved-NM i langrenn om to år rett i forkant av OL, sier leder av langrennskomiteen i Norges Skiforbund, Torbjørn Skogstad.

    Steinkjer NM på ski
    Foto: Ned Alley / SCANPIX
  • Paret-Peintre vant Giro-etappe etter sterk avslutning

    Valentin Paret-Peintre passerte ledende Jan Tratnik 2,7 kilometer før mål og vant tirsdagens etappe i Giro d'Italia i ensom majestet.

    Det ble den franske 23-åringens største dag på sykkelsettet. Decathlon-AG2R-rytteren sparte sin første proffseier til et Grand Tour-ritt. Hans eldre bror Aurélien vant en Giro-etappe i fjor.

    Romain Bardet ble nummer to, slått med et halvminutt, mens Tratnik måtte nøye seg med en tredjeplass.

    Tadej Pogacar satt i ro i hovedfeltet tirsdag og passet på sin klare ledelse i sammendraget.

    Tobias Foss slapp fra en skremmende hendelse da en hund kom i veien for ham i en utforkjøring drøyt 65 kilometer før mål. Han måtte gjøre en unnamanøver for ikke å kjøre på hunden.

    Den norske Ineos-rytteren satt da i en større utbrytergruppe, men han måtte slippe den da det gjensto om lag fire mil. (NTB)

    Valentin Paret-Peintre Giro d'Italia
    Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal