NRK Meny

Engelsk Ligacup 2017/18

 • City videre etter straffer

  Kampen mellom Manchester City og Wolverhampton i fjerde runde av ligacupen måtte avgjøres på straffer, etter at både ordinær tid og ekstraomganger forløp uten scoringer. Claudio Bravo reddet to straffer og Sergio Agüero kunne satte inn den avgjørende scoringen. De blå er dermed videre i ligacupen.

  SOCCER-ENGLAND-MCI-WLV/
  Foto: ANDREW YATES / Reuters
 • Lingard-show i United-seier

  Regjerende mester Manchester United hadde små problemer med å ta seg videre fra fjerde runde i den engelske ligacupen. Jesse Lingard scoret begge målene i 2-0-seieren over Swansea.

  SOCCER-ENGLAND-SWA-MUN/
  Foto: PAUL CHILDS / Reuters
 • Crystal Palace ute av ligacupen

  Crystal Palace har fått en skrekkelig start på Premier League-sesongen. Tirsdag fortsatte problemene da de ble ydmyket av Bristol City i ligacupen.

  Roy Hodgson menn røk 1–4 etter en ny begredelig forestilling.

  SOCCER-ENGLAND-BSC-CRY/
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters
 • Rashford-show mot Burton

  Manchester United vartet opp med festfotball i én omgang mot Burton Albion. Manchester City og Arsenal måtte slite mer for avansementet i ligacupen. Manchester United så ut til å ville avgjøre avansementet til fjerde runde av ligacupen fra start.

  SOCCER-ENGLAND-MUN-BRA/
  Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters
 • Lettet King etter sesongens første

  Joshua King skjøt Bournemouth videre i ligacupen med sin første scoring for sesongen. – Det var mitt første mål for sesongen, og det er alltid det du jager etter. At det også skulle få betydning for laget, er veldig godt å vite, sier King til klubbens nettside.

  SOCCER-ENGLAND-BOU-BRH/
  Foto: JOHN SIBLEY / Reuters

Siste nytt

 • Norsk siger i curling-EM

  Thomas Ulsruds lag slo Nederland 6-2 i sin tredje kamp i curling-EM i Sveits. Dermed har Norge to sigrar og eitt tap hittil.

  Måndag møter Norge både Slovakia og Italia.

 • Stiller for sin sjette periode

  Gian Franco Kasper (73) stiller til val som FIS-president for sin sjette periode neste år, melder insidethegames.biz. Kasper har leia FIS sidan 1998.

  Det internasjonale skiforbundet har berre hatt fire presidentar sidan opprettinga i 1924.

  Gian-Franco Kasper
  Foto: GEORG HOCHMUTH / AFP
 • Suzann Pettersen sprakk

  Suzann Pettersen var i delt ledelse før siste runde, men hang ikke med på rivalenes birdiefest, og falt til 11.-plass i LPGA-tourfinalen.

  Tutta kjempet om sin første seier på LPGA-touren på godt over to år, men to birdier var ikke godt nok. Hun måtte nøye seg med å gå sisterunden i Florida på par.

  Suzann Pettersen
  Foto: SAM GREENWOOD / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal