NRK Meny

EM i kunstløp

Oppsummert

 • Direkte fra Moskva
 • Isdans
 • Gjersem videre i EM

  Anne Line Gjersem er klar for friløpet i EM lørdag. Hun fikk 48,70 poeng for kortprogrammet torsdag, og er dermed kvalifisert som nummer 17.

   Anne Line Gjersem
  Foto: Yuri Kadobnov / AFP
 • Oddvoll Bøe får 162,85 poeng

  Sondre Oddvoll Bøe falt mot slutten av sitt program, men er godt fornøyd med gjennomføringen. Han får 107,61 poeng for friløpet og ender på 162,85 poeng totalt.

 • Bøe klar for friløp i kunstløp-EM

  Sondre Oddvoll Bøe fikk 55,24 poeng og ble nummer 23 i kortprogrammet under EM i kunstløp i Ostrava. Han er nå klar for lørdagens friløp, melder NTB.

  Javier Fernandez fra Spania leder med 104,25 poeng.

  Sondre Oddvoll Boe Bøe
  Foto: Jessica Gow / NTB scanpix
 • Se EM i kunstløp fra Tsjekkia

  Det er kortprogram for kvinner på programmet fra kl 11:00. Anne Line Gjersem skal representere Norge. Gjersem havnet på en 17. plass i fjorårets VM i Shanghai, tidenes beste resultat av en norsk kunstløper siden Liv Borgs 15. plass i VM i 1947.

  China World Figure Skating Anne Line Gjersem
  Foto: Ng Han Guan / Ap
 • Nordmann skuffet i kunstløp-EM

  Ingenting stemte for Sondre Oddvoll Bøe i EM i kunstløp torsdag. Bøe har hatt feber de siste dagene og bommet med flere hopp i friløp-finalen. Han endte på 24. plass og helt sist i finalen Javier Fernandez tok en suveren seier.

  I finalen gikk ikke alt som det skulle for unggutten
I finalen gikk ikke alt som det skulle for unggutten
Anne Line Gjersem er klar for finale i EM i kunstløp etter kortprogrammet onsdag.
Til musikk fra Celine Dions Fly så hun til å gå et feilfritt kortprogram. Hun fikk poengsummen 49,80 med 27,44 poeng på det tekniske og 22,36.
VM i kunstløp.
Komm.: Rita Morvik og Anna Pushkova.

Siste nytt

 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Storaksjon mot kampfiksing

  Midt i forberedelsene til mesterligafinalen i Kiev rystes ukrainsk fotball av det som kan være en stor kampfiksingsskandale. Topplagene Vorskla Poltava og Zorja Lugansk er på listen over i alt 35 klubber som politiet mener har vært involvert i kampfiksing.

 • Lovren klar for Ronaldo-test

  Dejan Lovren vet han har en tøff oppgave i vente mot Cristiano Ronaldo i mesterligafinalen: – Ronaldo har spilt denne typen kamper i 12-15 år. Han scorer over 30 mål hver sesong. Men vi møter verdens beste spisser i Premier League, så vi vet hvordan vi skal forsvare oss som lag.

  Dejan Lovren
  Foto: Glyn Kirk / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal