NRK Meny

EM i kunstløp

Oppsummert

 • Direkte fra Moskva
 • Isdans
 • Gjersem videre i EM

  Anne Line Gjersem er klar for friløpet i EM lørdag. Hun fikk 48,70 poeng for kortprogrammet torsdag, og er dermed kvalifisert som nummer 17.

   Anne Line Gjersem
  Foto: Yuri Kadobnov / AFP
 • Oddvoll Bøe får 162,85 poeng

  Sondre Oddvoll Bøe falt mot slutten av sitt program, men er godt fornøyd med gjennomføringen. Han får 107,61 poeng for friløpet og ender på 162,85 poeng totalt.

 • Bøe klar for friløp i kunstløp-EM

  Sondre Oddvoll Bøe fikk 55,24 poeng og ble nummer 23 i kortprogrammet under EM i kunstløp i Ostrava. Han er nå klar for lørdagens friløp, melder NTB.

  Javier Fernandez fra Spania leder med 104,25 poeng.

  Sondre Oddvoll Boe Bøe
  Foto: Jessica Gow / NTB scanpix
 • Se EM i kunstløp fra Tsjekkia

  Det er kortprogram for kvinner på programmet fra kl 11:00. Anne Line Gjersem skal representere Norge. Gjersem havnet på en 17. plass i fjorårets VM i Shanghai, tidenes beste resultat av en norsk kunstløper siden Liv Borgs 15. plass i VM i 1947.

  China World Figure Skating Anne Line Gjersem
  Foto: Ng Han Guan / Ap
 • Nordmann skuffet i kunstløp-EM

  Ingenting stemte for Sondre Oddvoll Bøe i EM i kunstløp torsdag. Bøe har hatt feber de siste dagene og bommet med flere hopp i friløp-finalen. Han endte på 24. plass og helt sist i finalen Javier Fernandez tok en suveren seier.

  I finalen gikk ikke alt som det skulle for unggutten
I finalen gikk ikke alt som det skulle for unggutten
Anne Line Gjersem er klar for finale i EM i kunstløp etter kortprogrammet onsdag.
Til musikk fra Celine Dions Fly så hun til å gå et feilfritt kortprogram. Hun fikk poengsummen 49,80 med 27,44 poeng på det tekniske og 22,36.
VM i kunstløp.
Komm.: Rita Morvik og Anna Pushkova.

Siste nytt

 • N'Zonzi klar for Roma

  Steven N’Zonzi er klar for Roma. Han kommer fra Sevilla og koster cirka 250 millioner kroner. 29-åringen var med i Frankrikes VM-tropp som tok gull tidligere i sommer. Midtbanemannen har underskrevet en 4-årsavtale.

  SOCCER-WORLDCUP-FINAL/
  Foto: CHRISTIAN HARTMANN / Reuters
 • Ajer og Celtic utslått

  Det blir ikke mesterligafotball på Kristoffer Ajer og Celtic i høst. AEK Aten tok seg videre til siste kvalrunde med 3–2 sammenlagt. Grekerne vant 2–1 hjemme tirsdag og klarte 1–1 i Glasgow. Ajer var ikke med til Aten på grunn av karantene.

  Kristoffer Ajer
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Dahle gir seg i Ørn

  Thomas Dahle fratrer som hovedtrener for fotballjentene i Trondheims-Ørn etter en tung sesong så langt. Det gjenstår åtte kamper av serien, og Ørn ligger tredje sist. Klubben jobber med å få på plass en midlertidig trenerløsning.

Sendeplan

Kl. Program Kanal