NRK Meny

EM i kunstløp

Oppsummert

 • Direkte fra Moskva
 • Isdans
 • Gjersem videre i EM

  Anne Line Gjersem er klar for friløpet i EM lørdag. Hun fikk 48,70 poeng for kortprogrammet torsdag, og er dermed kvalifisert som nummer 17.

   Anne Line Gjersem
  Foto: Yuri Kadobnov / AFP
 • Oddvoll Bøe får 162,85 poeng

  Sondre Oddvoll Bøe falt mot slutten av sitt program, men er godt fornøyd med gjennomføringen. Han får 107,61 poeng for friløpet og ender på 162,85 poeng totalt.

 • Bøe klar for friløp i kunstløp-EM

  Sondre Oddvoll Bøe fikk 55,24 poeng og ble nummer 23 i kortprogrammet under EM i kunstløp i Ostrava. Han er nå klar for lørdagens friløp, melder NTB.

  Javier Fernandez fra Spania leder med 104,25 poeng.

  Sondre Oddvoll Boe Bøe
  Foto: Jessica Gow / NTB scanpix
 • Se EM i kunstløp fra Tsjekkia

  Det er kortprogram for kvinner på programmet fra kl 11:00. Anne Line Gjersem skal representere Norge. Gjersem havnet på en 17. plass i fjorårets VM i Shanghai, tidenes beste resultat av en norsk kunstløper siden Liv Borgs 15. plass i VM i 1947.

  China World Figure Skating Anne Line Gjersem
  Foto: Ng Han Guan / Ap
 • Nordmann skuffet i kunstløp-EM

  Ingenting stemte for Sondre Oddvoll Bøe i EM i kunstløp torsdag. Bøe har hatt feber de siste dagene og bommet med flere hopp i friløp-finalen. Han endte på 24. plass og helt sist i finalen Javier Fernandez tok en suveren seier.

  I finalen gikk ikke alt som det skulle for unggutten
I finalen gikk ikke alt som det skulle for unggutten
Anne Line Gjersem er klar for finale i EM i kunstløp etter kortprogrammet onsdag.
Til musikk fra Celine Dions Fly så hun til å gå et feilfritt kortprogram. Hun fikk poengsummen 49,80 med 27,44 poeng på det tekniske og 22,36.
VM i kunstløp.
Komm.: Rita Morvik og Anna Pushkova.

Siste nytt

 • Vipers var overlegne mot Tertnes

  Serieleder Vipers legger press på rivalene etter en klar 33-22-seier hjemme mot Tertnes i eliteserien i håndball. Vipers ledet 18–8 til pause, og endte til slutt med ellevemålsseier for vertene. Kristine Lunde-Borgersen ble Vipers toppscorer.

  Vipers-Tertnes
  Foto: Geir Ingar Egeland
 • Juventus-kamp utsatt etter snøvær

  Et banedekke bedre egnet til langrenn enn fotball gjorde at Juventus' hjemmekamp mot Atalanta ikke ble spilt søndag. Ny dato for Serie A-duellen er ikke satt. Etter at spillerne hadde varmet opp ble det besluttet at kampen flyttes til en annen dag.

  SOCCER-ITALY-JUV-ATA/
  Foto: MASSIMO PINCA / Reuters
 • Zucca-lagkamerat bytter klubb

  Rick Nash, som seks ganger har vært på All Star-laget i NHL, forlater New York Rangers. Han skal framover spille for Boston Bruins. Det bekrefter Zuccarellos klubb søndag. Nash forsvinner i bytte mot Ryan Spooner, Matt Beleske og Ryan Lindgren.

  NHL: Philadelphia Flyers at New York Rangers
  Foto: Brad Penner / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsrevyen
OL-magasin spesial