Siste nytt

 • Pedersen klar for tyrkisk klubb

  Marcus Pedersen er ferdig i Ham-Kam og klar for den tyrkiske klubben Ankaraspor. Klubben spiller til daglig på nivå to i Tyrkia.

  Samme dag blir det klart at tidligere Lillestrøm-spiller Alexander Megalvis er klar for Ham-Kam. Han fikk ikke fornyet kontrakt med gultrøyene, og han blir nå værende i 1. divisjon.

  1. divisjon fotball 2020: Lillestrøm - Hamkam (2-0)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Kvalevåg gir seg i NIF

  Karen Kvalevåg har bestemt seg for å si opp stillingen som generalsekretær i Norges idrettsforbund. Hun fratrer 1. juli.

  Det kommer fram i en pressemelding fra NIF onsdag.

  – Dette har slett ikke vært et enkelt valg. Jeg har hatt og har en fantastisk tid i NIF, og disse årene har vært svært utviklende for meg, både som leder og person. Jeg er også takknemlig for å ha ledet arbeidet med å modernisere og digitalisere idrettsorganisasjonen, sammen med svært kompetente medarbeidere. Dette håper jeg har bidratt til et solid fundament for videreutviklingen av en fremtidsrettet idrettsorganisasjon, sier Kvalevåg.

  Fra 1. juli blir hun administrerende direktør i Revisorforeningen. Kvalavåg har vært i Norges idrettsforbund siden september 2017.

   Karen Kvalevåg
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • To nye korona-tilfelle i Australia

  Talet på positive utøvarar i samband Australian Open i tennis har stige til ti etter at ytterlegare to spelarar har testa positivt for koronaviruset.

  Australske styresmakter oppdaga ei rekkje positive spelarar som var på veg til Melbourne i samband årets første Grand Slam-turnering i tennis. 72 spelarar måtte gå i total isolasjon på hotellromma sine.

  Politisjefen i staten Victoria opplyste onsdag at to spelarar og to andre personar i tilknyting til turneringa har testa positivt det siste døgnet.

  Casper Ruud skal delta. Han er i karantene, ikkje isolasjon, of får trene to timar tennis og éin time fysisk trening kvar dag.

  Australian Open skal etter planen starte 8. februar.

  Australian Open
  Foto: Sandra Sanders / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal