NRK Meny
Normal

Brødrene Reginiussen sendte hvert sitt lag mot toppen

TRONDHEIM/LILLESTRØM/OSLO (NRK): Først scoret Tore Reginiussen (32) for Rosenborg. Like etter scoret lillebror Mads (30) for Ranheim mot Lillestrøm, og sendte overraskelseslaget foran på tabellen.

Mads Reginiussen

FOR ET LAG: Mads Reginiussen scoret for Ranheim og sikret en sterk borteseier mot Lillestrøm.

Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Rosenborg-stopper Tore Reginiussen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 48 minutter mot Start.

Men bare 14 minutter senere, var det lillebrors tur til å score lenger sør i landet.

Mads Reginiussens fulltreffer mot Lillestrøm, gjør at Ranheim fortsatt holder seg foran nabolaget på tabellen – selv med en kamp mindre spilt.

– Det er aldri feil å ha et par finnmarkinger i Trøndelag. Det viser seg jo, sier lillebror Mads til NRK om at to blad Reginussen sendte de to trønder-lagene mot toppen av Eliteserietabellen.

Sjelden vare

– Det var vel på tide, sier Mads Reginiussen om brorens scoring på Lerkendal. Vel vitende om at det er lenge siden Tore har funnet nettmaskene.

For å finne sist gang Tore Reginiussen scoret i en Eliteseriekamp må vi helt tilbake til 2016, og 2–2-kampen mellom Rosenborg og Sarpsborg 08.

– Han scorer mer enn meg, innrømmer Tore Reginiussen til NRK.

Der Tore i fjor endte på null mål, noterte Mads seg for ti scoringer i 1. divisjon. Tore Reginiussen har, historien til tross, stor tro på at det skal bli flere nettkjenninger i år.

– Når jeg får sjansen er jeg ofte farlig, da. Jeg har veddemål med Petter Rasmus (sportsjournalist i adressa red.anm.) om fire mål i år, sier forsvarsspilleren.

Målet som måtte komme

Rosenborg hadde et enormt overtak i den første omgangen mot bunnlaget Start, men stanga sto i veien ved flere anledninger.

– Vi mangler målet, og må bare fortsette å gjøre som vi har gjort, så sitter det før eller siden, slo Kåre Ingebrigtsen fast.

– Vi må fortsette å kjempe, og bli bedre med ballen. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen, men dette blir noen lange 45 minutter, sa Start-trener Mark Dempsey til Eurosport i pausen.

De fikk begge rett.

For bare to minutter etter sidebytte, steg Tore Reginiussen til værs på en corner fra Birger Meling, og stanget inn ledelsen.

Tre minutter på overtid sikret Anders Konradsen, som signerte ny kontrakt like før kampstart, 2-0-seier.

Nyter hvert øyeblikk

På Åråsen kunne Ranheim gå opp i hele 12 poeng på fem kamper med seier over Lillestrøm. Og etter en relativt jevnspilt førsteomgang, viste gjestene seg frem igjen.

14 minutter etter at storebror hadde scoret i Trondheim, banket Mads Reginiussen inn 1–0 fra 16 meter.

Selv om hjemmelaget presset på for utligning mot slutten av kampen, tok Ranheim sin fjerde seier for sesongen.

Dermed ligger de fortsatt foran Rosenborg på tabellen – med ett poeng, men en kamp mindre spilt.

– Vi nyter hvert øyeblikk i Eliteserien. Vi nyter hver kamp, slipper ned skuldrene og har bra med selvtillit, forteller Mads Reginiussen.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Solbakken hissa seg opp

  FC København vann 1–0 heime mot CSKA Sofia og 4–2 samanlagt i Europaligaen. Likevel var FCK-trenar Ståle Solbakken sint. Ifølgje NTB var grunnen at lagets scoring vart vist på storskjerm i Parken. Bileta viste at målscorar N'Doye står i offside.

  Ståle Solbakken
  Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Denmark / NTB scanpix
 • Rønningen står over friidretts-NM

  Sprinteren Helene Rønningen er skadd og har meldt forfall til helgens NM i friidrett i Byrkjelo. Hun har fått en skade under i plantarfacien, bindevevshinnen som går under foten. Rønningen deltok på 100- og 200 meter under friidretts-EM i Berlin.

  Helene Rønningen, Bislett 2018
  Foto: Anders Skjerdingstad / NRK
 • Rosenborg enkelt videre

  Rosenborg hadde 2-0 å gå på fra den første kampen mot irske Cork i kvalifiseringen til europaligaen og gjorde jobben i den andre. Mål fra Besim Serbecic, Alexander Søderlung og Anders Trondsen sørget for 3-0 seier for trønderne og 5-0 sammenlagt.

  Europa League kvalifisering Cork City - Rosenborg
  Foto: Ryan Byrne / INPHO / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live med NM-veka
NM-veka: Styrkeløft
NM-veka: Styrkeløft, kvinner
NM-veka: Rugby, menn
Sport i dag med NM-veka
NM-veka: Rugby, finale for kvinner
NM-veka: Rugby, kvinner
NM-veka: El-innebandy, finale