NRK Meny
Normal

Brødrene Reginiussen sendte hvert sitt lag mot toppen

TRONDHEIM/LILLESTRØM/OSLO (NRK): Først scoret Tore Reginiussen (32) for Rosenborg. Like etter scoret lillebror Mads (30) for Ranheim mot Lillestrøm, og sendte overraskelseslaget foran på tabellen.

Mads Reginiussen

FOR ET LAG: Mads Reginiussen scoret for Ranheim og sikret en sterk borteseier mot Lillestrøm.

Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Rosenborg-stopper Tore Reginiussen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 48 minutter mot Start.

Men bare 14 minutter senere, var det lillebrors tur til å score lenger sør i landet.

Mads Reginiussens fulltreffer mot Lillestrøm, gjør at Ranheim fortsatt holder seg foran nabolaget på tabellen – selv med en kamp mindre spilt.

– Det er aldri feil å ha et par finnmarkinger i Trøndelag. Det viser seg jo, sier lillebror Mads til NRK om at to blad Reginussen sendte de to trønder-lagene mot toppen av Eliteserietabellen.

Sjelden vare

– Det var vel på tide, sier Mads Reginiussen om brorens scoring på Lerkendal. Vel vitende om at det er lenge siden Tore har funnet nettmaskene.

For å finne sist gang Tore Reginiussen scoret i en Eliteseriekamp må vi helt tilbake til 2016, og 2–2-kampen mellom Rosenborg og Sarpsborg 08.

– Han scorer mer enn meg, innrømmer Tore Reginiussen til NRK.

Der Tore i fjor endte på null mål, noterte Mads seg for ti scoringer i 1. divisjon. Tore Reginiussen har, historien til tross, stor tro på at det skal bli flere nettkjenninger i år.

– Når jeg får sjansen er jeg ofte farlig, da. Jeg har veddemål med Petter Rasmus (sportsjournalist i adressa red.anm.) om fire mål i år, sier forsvarsspilleren.

Målet som måtte komme

Rosenborg hadde et enormt overtak i den første omgangen mot bunnlaget Start, men stanga sto i veien ved flere anledninger.

– Vi mangler målet, og må bare fortsette å gjøre som vi har gjort, så sitter det før eller siden, slo Kåre Ingebrigtsen fast.

– Vi må fortsette å kjempe, og bli bedre med ballen. Jeg er veldig fornøyd med innsatsen, men dette blir noen lange 45 minutter, sa Start-trener Mark Dempsey til Eurosport i pausen.

De fikk begge rett.

For bare to minutter etter sidebytte, steg Tore Reginiussen til værs på en corner fra Birger Meling, og stanget inn ledelsen.

Tre minutter på overtid sikret Anders Konradsen, som signerte ny kontrakt like før kampstart, 2-0-seier.

Nyter hvert øyeblikk

På Åråsen kunne Ranheim gå opp i hele 12 poeng på fem kamper med seier over Lillestrøm. Og etter en relativt jevnspilt førsteomgang, viste gjestene seg frem igjen.

14 minutter etter at storebror hadde scoret i Trondheim, banket Mads Reginiussen inn 1–0 fra 16 meter.

Selv om hjemmelaget presset på for utligning mot slutten av kampen, tok Ranheim sin fjerde seier for sesongen.

Dermed ligger de fortsatt foran Rosenborg på tabellen – med ett poeng, men en kamp mindre spilt.

– Vi nyter hvert øyeblikk i Eliteserien. Vi nyter hver kamp, slipper ned skuldrene og har bra med selvtillit, forteller Mads Reginiussen.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Storaksjon mot kampfiksing

  Midt i forberedelsene til mesterligafinalen i Kiev rystes ukrainsk fotball av det som kan være en stor kampfiksingsskandale. Topplagene Vorskla Poltava og Zorja Lugansk er på listen over i alt 35 klubber som politiet mener har vært involvert i kampfiksing.

 • Lovren klar for Ronaldo-test

  Dejan Lovren vet han har en tøff oppgave i vente mot Cristiano Ronaldo i mesterligafinalen: – Ronaldo har spilt denne typen kamper i 12-15 år. Han scorer over 30 mål hver sesong. Men vi møter verdens beste spisser i Premier League, så vi vet hvordan vi skal forsvare oss som lag.

  Dejan Lovren
  Foto: Glyn Kirk / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal