NRK Meny
Normal

Ble liggende på bakken etter sprangridningsfall

NORMANDIE/OSLO (NRK.no): Chileneren Thomas Couve Correa falt stygt og ble liggende på bakken under VM i hestesport onsdag.

Correa

Chilenske Thomas Couve Correa falt av hesten og ble liggende livløs på bakken. Se den dramatiske videoen her.

Det gikk et gisp gjennom publikum da chileneren Thomas Couve Correa falt av hesten av da han skulle forsere et hinder i del av sprangridningskonkurransen i VM i hestesport.

Correa ble liggende tilsynelatende livløs på bakken, og hjelpepersonell kom raskt til. Han ble dekket til av store duker, som skulle hindre innsyn.

Det så meget dramatisk ut, og publikum og TV-seere fryktet det verste, men da han ble fraktet bort fra arenaen sa speakeren at de første tegnene var positive for Correa.

Dette bekrefter VM-arrangøren i en pressemelding onsdag kveld der de skriver:

– Correa var ved full bevissthet da han forlot stadion i ambulanse, og han er utenfor livsfare.

Laster Twitter-innhold

NRKs reporter på stedet forteller at rapportene også sier at Correa ikke er livstruende skadet, men at han er kjørt til sykehus for undersøkelser.

Siste nytt

 • Casper Ruud klar for French Open

  Casper Ruud vant den avgjørende kvalifiseringskamp mot franske Alexendre Müller. Med 2-0 i sett kunne Ruud slippe jubelen løs for avansement til første runde i French Open.

  Casper Ruud
  Foto: Vincent Thian / AP
 • Xavi blir værende i Qatar

  Tidligere Barcelona-spiller Xavi Hernández har skrevet under en ny toårskontrakt med Al-Sadd. Dermed blir den spanske 38-åringen værende i den qatarske ligaen til han fyller 40 år. Xavi har spilt for Al-Sadd siden 2015.

  SOCCER-SPAIN/ Barcelona's Messi celebrates his goal against Sevilla with teammate captain Hernandez during their Spanish first division soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona
  Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters
 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag