Hopp til innhold

Djokovic ber Wimbledon vurdere nytt starttidspunkt: – Det vil utgjøre en forskjell

Serbiske Novak Djokovic foreslår å flytte starttidspunktet for kampene i Wimbledon. En utsatt 4.-rundekamp gjør at han i dag spiller for tredje dag på rad.

I den prestisjetunge gressturneringen skal det nemlig ikke spilles tennis på All England Club-anlegget etter klokken 23. Det er hensynet til de lokale innbyggerne og trygg hjemtransport for tilskuerne som er årsaken til regelen.

Søndag måtte han og Hubert Hurkacz vente i sju timer på få satt i gang med sin kamp, mens en uventet skade i oppgjøret mellom Beatriz Haddad Maia og Jelena Rybakina fremskyndet resten av kampen mellom Djokovic og Hurkacz mandag ettermiddag.

– Jeg er sikker på kampene i hvert fall kunne blitt flyttet fram én time. Det hadde utgjort en forskjell, sier Djokovic til BBC.

Administrerende direktør i All England Club, Sally Bolton, sier til BBC at hun ikke kan garantere at tidligere starttidspunkt vil bli vurdert før neste års turnering.

(©NTB)

djokovic
Foto: AP

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Gnistrende Messi herjet i ny Inter Miami-seier

  Lionel Messi scoret to ganger og plusset på med en målgivende pasning da Inter Miami slo Nashville 3-1 i Major League Soccer lørdag.

  Seieren betyr at Miami-klubben, som har David Beckham på eiersiden, beholder plassen på toppen av tabellen i den østlige avdelingen i Major League Soccer.

  (NTB)

  MLS Nashville Miami Soccer
  Foto: Marta Lavandier / AP
 • Norsk MLS-proff reddet poeng i overtidsdrama

  Tomas Totland scoret sitt første mål i Major League Soccer da han ble redningsmann for St. Louis i 3-3-kampen mot Kansas City lørdag.

  Nærmere to av de tre tillagte minuttene var spilt da Totland kom alene med keeper på høyresiden og iskaldt satte inn utligningen. Jubelscenene som fulgte var elleville.

  Høyreback Totland signerte for MLS-klubben i desember i fjor. 24-åringen forlot da Häcken.

  (NTB)

  MLS DC United St Louis Soccer
  Foto: Jeff Roberson / AP
 • Warholm-rival sendte skremmeskudd i sesongåpningen

  Rai Benjamin skal forsøke å knuse Karsten Warholms drøm om et nytt OL-gull i Paris. Lørdag viste amerikaneren gryende form da han innledet sesongen på hjemmebane.

  Benjamin, som er regjerende olympiske sølvmedaljevinner på 400 meter hekk, løp 400 meter flatt under et nasjonalt stevne i USA lørdag. Han klokket inn til den solide tiden 44,42 sekunder.

  Benjamin, som skal utfordre Karsten Warholm under Paris-OL, vant enkelt. Tiden er kun tre hundredeler bak den norske rekorden til Håvard Bentdal Ingvaldsen på distansen.

  (NTB)

  Mt SAC Relays at Mt. San Antonio College in Walnut
  Foto: ETIENNE LAURENT / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal