NRK Meny
Normal

Arredondo om «Ja vi elsker»-flausen: – Det var helt forferdelig

FREDERIKSHAVN (NRK.no): Alt gikk galt da Maria Arredondo skulle synge nasjonalsangen for Cecilia Brækhus. Etterpå var artisten veldig lei seg.

Maria Arredondo hadde fått det ærefulle oppraget å synge norges nasjonalsang før oppgjøre mellom Cecilia Brækhus og Mia St. John. Dessverre gikke det ikke helt etter planen. Bilder med tilatelse fra Viasat.

Maria Arredondo var lei seg etter lydtabben som spolerte nasjonalsangen før Cecilia Brækhus' VM-kamp. Videoen er gjengitt etter tillatelse fra Viasat.

– Det var helt forferdelig. Jeg står der i bunad og roter til nasjonalsangen. Det var ikke noe gøy, sier Arredondo til NRK.no dagen etter flausen.

Popartisten var på plass i Arena Nord lørdag kveld for å synge «Ja vi elsker» foran VM-kampen mellom Cecilia Brækhus og amerikanske Mia St. John, men midtveis ut i nasjonalsangen gikk det galt.

– Jeg hørte ikke musikken fordi publikum sang så høyt, og de sang i tillegg i et helt annet tempo enn musikken. Da ble det bare rot, forklarer Arredondo.

Direkte på TV

Den populære artisten ble stående å fikle med hendene, og forsøkte desperat å lytte etter bakgrunnsmusikken.

Arredondos nasjonalsangflause ble sendt direkte på Viasat 4. Det gjør det bare enda verre, mener artisten.

– Jeg føler jeg reddet det i land mot slutten av sangen, men det var virkelig ikke noe gøy. Helt forferdelig, gjentar hun.

Cecilia Brækhus fikk for sin del ikke med seg noe av det som skjedde.

– Jeg er helt i min egen verden før kamp, så det fikk jeg ikke med meg. Men jeg hørte at publikum sang høyt, sier «The First Lady» til NRK.no.

Les videre under bildet.

Mia St. John og Cecilia Brækhus

Det var ikke vakkert da Cecilia Brækhus ydmyket Mia St. John i Frederikshavn lørdag.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Ydmykelse også i ringen

Maria Arredondo kan trøste seg med at hun ikke var den eneste som dummet seg ut i Arena Nord.

I ringen var det Mia St. John som ble gjort til latter av en totalt overlegen Cecilia Brækhus. Dommeren lot den norske verdensmesteren hamre løs på den aldrende amerikanske Playboy-modellen i to og en halv runde.

Så stoppet han kampen før det hele gikk fra å være en parodi til å være noe forferdelig stygt.

Siste nytt

 • Rælingen mot eliteseriespill

  Rælingen, som ble nummer tre i 1. divisjon, slo eliteserielaget Sola hele 30–20 i første kvalifiseringskamp og tok et langt steg mot opprykk. Returkampen i Sola spilles søndag.

  Tonje Nøstvold, Sola
  Foto: Sander Heggheim/NRK
 • Uavgjort i bunnoppgjøret

  Stabæk og Start spilte 1-1 i onsdagens bunnoppgjør i eliteserien. Dermed står begge lagene med fire poeng etter seks serierunder. Ohi Omoijuanfo ga Stabæk ledelsen etter 70 minutter, mens Aron Sigurdarson utlignet for Start.

  Eliteserien 2018. Stabæk-Start. Nadderud Stadion.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Powell ferdig i Sandefjord

  Sandefjord Fotball bekrefter i en pressemelding onsdag kveld at Magnus Powell er ferdig som trener i klubben. Powell begynte i jobben så sent som 16. januar.

  Powell
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal