NRK Meny
Normal

Da capo, da capo

Edvald Boasson Hagen er en gjentakelsens mester. For tredje dag på rad er han først over målstreken.

Edvald Boasson Hagen
Foto: Martin Rickett / AP

Mange lurer på nivået i Tour of Britain når Edvald kan vinne tre dager på rad. Det er ikke helt topp.

Men å vinne sykkelritt er svært vanskelig uansett. Pilippo Pozzatto, Italia, kom nærmest Edvald i spurten i dag. Han har tilhørt verdenseliten siden juniornivå for 10 år tilbake. Pozzatto er årets italienske mester på fellesstart og har 43 seire som profesjonell. En veldig sterk en-dags-rytter.

Nå behøver ikke Edvald bevise at han tilhører verdenseliten. Det har han gjort med seire i Gent-Wevelgem, Italia rundt, Polen rundt, Eneco Tour og Tour of Britain.

Seirene nå styrker selvtilliten foran VM om en drøy uke. Nå har han ledertrøya i England og satser på å beholde den. I fjor vant han sprint-konkurransen.

Sikter mot VM?

I Spania Rundt venter vi fortsatt på at Kurt-Asle Arvesen og Gabriel Rasch skal markere seg. Det er fortsatt muligheter i morgen og fredag. Nå kan det tenkes at Arvesens blikk utelukkende er rettet mot VM. Da kan tanken være at han ikke vil "grave for dypt" i oppkjøring i Spania.

Siste nytt

 • VG: Vil kaste fotballpresidenten

  Oslo fotballkrets ønsker å kaste fotballpresident Terje Svendsen til våren, skriver VG. Kvinnefotball og økonomi er bakteppe for oppfordringen fra kretsleder Kenneth B. Eriksen. Oslo fotballkrets aksepterer ikke lenger at herrespillerne stikker av med brorparten av pengene fra medieavtalen, sier kretslederen til avisen.

  Terje Svendsen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Norsk duo til Flensburg-Handewitt

  Den norske landslagsduoen Magnus Jøndal og Gøran Søgard Johannessen bytter ut danske GOG med det tyske storlaget Flensburg-Handewitt foran neste sesong. Det bekreftet Flensburg-Handewitt på sin hjemmeside mandag. Duoen vil slutte seg til sin nye klubb sommeren 2018.

  Magnus Jøndal
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Warholm nominert til nok en pris

  Karsten Warholm ble nylig kåret til årets mannlige nykommer i europeisk friidrett. I november kan 21-åringen vinne samme pris på verdensbasis. På Det internasjonale friidrettsforbundets (IAAF) galla i Monaco i 24. november er han nominert til prisen som «2017 Rising Star».

  VM i friidrett i London 2017
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Odd - Lillestrøm