Hopp til innhold
Cupfinalen kvinner: LSK Kvinner - Trondheims-Ørn. Direkte fra Telenor Arena. Kommentatorer: Olav Traaen og Tom Nordlie.

Cupfinale: LSK Kvinner - Trondheims-Ørn

Oppsummert

 • Cupfinalen for kvinner spilles i Telenor Arena.
 • LSK Kvinner møter Trondheims-Ørn.
Laster innhold, vennligst vent..
 • Lillestrøm vant cupfinalen

  To minutter med Herlovsen-magi var nok til å sende Lillestrøm seirende ut av cupfinalens sjansebonansa. Trondheims-Ørn gikk opp i en tidlig 1-0-ledelse, men to assist og et mål av Isabell Herlovsen var nok til å sikre gullet for Lillestrøm Kvinner.

 • Lillestrøm opp i 3-1-ledelse

  Et kvarter før slutt var det Herlovsen sin tur til å markere seg på scoringslista. Hun satte en flikk fra Mykjåland bak Ørns keeper, og har dermed satt spikeren i kista i cupfinalen.

  Komm.: Olav Traaen og Tom Nordlie
 • To magiske minutter av Lillestrøm

  Lillestrøm har snudd cupfinalen! Isabell Isabell Lehn Herlovsen serverte både Lene Mykjåland og Mimmi Matilda Löfwenius hver sin pasning, og forhåndsfavoritten leder nå 2-1.

  Komm.: Olav Traaen og Tom Nordlie
 • Trondheims-Ørn opp i ledelsen

  Der sitter den for Trondheims-Ørn, og det er Lisa-Marie Karlseng Utland som er høyest i feltet etter et frispark. Trondheims-Ørn går opp i 1-0-ledelse etter flere store sjanser til begge lag.

  Lisa-Marie Karlseng Utland header ballen fra feltet og i mål. Trondheims-Ørn leder 1-0over Lillestrøm.
Komm.: Olav Traaen og Tom Nordlie
Komm.: Olav Traaen og Tom Nordlie
Lisa-Marie Karlseng Utland header ballen fra feltet og i mål. Trondheims-Ørn leder 1-0over Lillestrøm.

Siste nytt

 • Surt hjemmetap for Deilas Standard Liège

  Standard Liège tapte 0-2 hjemme for Seraing United i den belgiske toppdivisjonen fredag. Med det røk seiersrekken på fire kamper for Ronny Deilas lag.

  Standard Liège var storfavoritter i fredagens oppgjør motSeraing som kun sto med to seirer hittil og lå under streken. Likevel var det bortelaget som fikk med seg alle poengene ved hjelp av scoringer av Mamadou Mbow og Morgan Poaty.

  Aron Dønnum ble byttes ut allerede etter 26 minutter i kampen.

  Liège-klubben har elleve poeng opp til serieleder Royal Antwerp med én kamp mer spilt. I neste kamp venter Charleroi på bortebane. (NTB)

  MLS: Chicago Fire at New York City FC
  Foto: Brad Penner / Reuters
 • Bayern slo tilbake – første seier på fem kamper

  Bayern München har slitt i tysk Bundesliga i det siste. Fredag tok storklubben sin første seier på fem kamper da Leverkusen ble slått 4-0.

  Stjerneskuddet Jamal Musiala (19) storspilte og bidro med tre målpoeng. Den offensive midtbanespilleren står med fem ligascoringer på sju kamper denne sesongen.

  München-klubben innledet sesongen storslagent med ni poeng og 15-1 i målforskjell på de tre første kampene. Deretter ble det imidlertid tyngre for klubben som i de fire neste spilte tre uavgjort før de tapte 0-1 for Augsburg sist runde.

  Fredag var de tilbake på vinnersporet da de kjørte over et svakt Leverkusen. Det var Leroy Sane, nevnte Musiala, Sadio Mané og Thomas Müller som sørget for en imponerende 4-0-seier i München. (NRK/NTB)

  Germany Soccer Bundesliga
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Vil at russere som tar avstand fra krig bør konkurrere

  IOC-president Thomas Bach tar russiske utøvere i forsvar i et stort intervju med italienske Corriere Della Sera.

  Han mener at det ikke var russiske idrettsutøvere som startet krigen, og at de som tar avstand fra Putins krigføring bør få konkurrere.

  – De som har tatt avstand fra regimet bør kunne konkurrere under et nøytralt flagg. Målet vårt er å få russiske passidrettsutøvere som ikke støtter krigen til å konkurrere igjen. Men det er ikke lett, sier Bach til avisen.

  Thomas Bach
  Foto: LAURENT GILLIERON / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste