Cupfinalen kvinner: LSK Kvinner - Trondheims-Ørn. Direkte fra Telenor Arena. Kommentatorer: Olav Traaen og Tom Nordlie.

Cupfinale: LSK Kvinner - Trondheims-Ørn

Oppsummert

 • Cupfinalen for kvinner spilles i Telenor Arena.
 • LSK Kvinner møter Trondheims-Ørn.
Laster innhold, vennligst vent..
 • Lillestrøm vant cupfinalen

  To minutter med Herlovsen-magi var nok til å sende Lillestrøm seirende ut av cupfinalens sjansebonansa. Trondheims-Ørn gikk opp i en tidlig 1-0-ledelse, men to assist og et mål av Isabell Herlovsen var nok til å sikre gullet for Lillestrøm Kvinner.

 • Lillestrøm opp i 3-1-ledelse

  Et kvarter før slutt var det Herlovsen sin tur til å markere seg på scoringslista. Hun satte en flikk fra Mykjåland bak Ørns keeper, og har dermed satt spikeren i kista i cupfinalen.

  Komm.: Olav Traaen og Tom Nordlie
 • To magiske minutter av Lillestrøm

  Lillestrøm har snudd cupfinalen! Isabell Isabell Lehn Herlovsen serverte både Lene Mykjåland og Mimmi Matilda Löfwenius hver sin pasning, og forhåndsfavoritten leder nå 2-1.

  Komm.: Olav Traaen og Tom Nordlie
 • Trondheims-Ørn opp i ledelsen

  Der sitter den for Trondheims-Ørn, og det er Lisa-Marie Karlseng Utland som er høyest i feltet etter et frispark. Trondheims-Ørn går opp i 1-0-ledelse etter flere store sjanser til begge lag.

  Lisa-Marie Karlseng Utland header ballen fra feltet og i mål. Trondheims-Ørn leder 1-0over Lillestrøm.
Komm.: Olav Traaen og Tom Nordlie
Komm.: Olav Traaen og Tom Nordlie
Lisa-Marie Karlseng Utland header ballen fra feltet og i mål. Trondheims-Ørn leder 1-0over Lillestrøm.

Siste nytt

 • Guardiola er imot lukket superliga

  Manchester City-manager Pep Guardiola sier at han personlig er imot en lukket superliga der ingen kan rykke ned.

  – Det er ikke sport hvis suksessen er garantert. Det er ikke sport hvis det ikke gjør noe om man taper, sa han under en digital pressekonferanse tirsdag.

  Guardiola uttalte videre at han ikke vet mer enn det som sto i pressemeldingen fra klubbene.

  – Noen timer i forkant fikk jeg beskjed om at det skulle komme en pressemelding. Og den er der, men ingen snakker om detaljene, hva de tenker å gjøre og skape. Det er situasjonen vi har nå, sa City-sjefen.

  Han la ikke skjul på at han ikke likte tanken på en eksklusiv liga der 15 faste klubber er med hvert år og ikke står i fare for å ryke ut.

  – Det er ikke riktig at suksessen er garantert for noen, utvalgte klubber. Og det er det inntrykket jeg får av denne pressemeldingen, kommenterte han.

  Spanjolen understreket samtidig at superligaen fortsatt ikke er en realitet, men «bare en pressemelding».

  – Vi må alle jobbe de neste dagene for å få dem til å fortelle oss mest mulig. Hvorfor er disse lagene blitt valgt? Hvorfor er ikke Ajax, med fire europeiske titler, med der? Hvorfor må de kvalifisere seg. De må fortelle oss dette, fortsatte Guardiola.

  City-manageren mener også det er urettferdig å kritisere ham og andre ansatte i klubben som ikke har vært en del av superliga-planleggingen.

  – Det er urettferdig mot alle som jobber i klubben, i denne tøffe situasjonen (pandemien). De må komme med en klar uttalelse om hvorfor dette skjer, sa Guardiola.

  Pep Guardiola
  Foto: Tibor Illyes / AP
 • Vil ha statue av legende fjernet

  Barnebarnet til Liverpools managerlegende Bill Shankly raser mot klubbens superligaplaner og ber om at statuen av bestefaren fjernes fra Anfield.

  Det uttaler Chris Carline (39) til lokalavisen Liverpool Echo. Hans bestefar Bill Shankly er en av tidenes mest suksessrike Liverpool-managere og en evig helt i klubben.

  – Jeg vet at bestefaren min blir sitert mer enn noen gang nå, og det er helt riktig, for det som skjer nå, kunne ikke vært lenger unna det han ønsket for denne klubben, sier Carline, som til daglig er direktør i Shankly Hotel og også driver veldedighetsstiftelsen i Shanklys navn.

  Premier League - Liverpool fans celebrate winning the Premier League
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • KBK låner ut målvakt

  Keeperen Serigne Mor Mbaye skal spele for Sogndal på lån frå Kristiansund komande fotballsesong. Det går fram av nettsida til KBK. Senegalesaren kom til KBK i 2015, men har og vore på andre utlån. Han har 14 eliteserie- og fire cupkampar for Kristiansund, der Sean McDermott har vore førstevalet.

  Serigne Mor Mbaye
  Foto: Kristiansund BK

Sendeplan

Kl. Program Kanal