Siste nytt

 • Djokovic tapte bronsekampen

  Pablo Carreño-Busta frustrerte Novak Djokovic i bronseduellen i OL-tennisen og vant til slutt med settsifrene 6-4, 6-7 (6-8), 6-3.

  Verdensener Djokovic startet tapte det første settet etter at Carreño-Busta brøt serven hans. Serberen slo imidlertid tilbake i sett nummer to, der det måtte tiebreak til.

  I det tredje og avgjørende settet brøt Carreño-Busta serven til Djokovic tidlig, og kunne dermed serve seg inn til bronsemedalje.

  Novak Djokovic
  Foto: AFP
 • Kristoffer Klaesson klar for Leeds

  Vålerenga-keeper Kristoffer Klaesson har signert for Leeds.

  Det bekrefter den engelske toppklubben i en pressemelding lørdag.

  – Jeg er veldig glad for å ha fått denne sjansen. Det blir spennende og en ny opplevelse for meg. Jeg gleder meg veldig til å ikle meg Leeds-drakta, sier Klaesson til NTB.

  NTB får opplyst at det er snakk om en fireårsavtale med Premier League-klubben. Klaesson skal koste den engelske klubben mellom 23 og 26 millioner kroner. Keeperen besto den medisinske testen fredag og ble offentliggjort av Premier League-klubben lørdag morgen.

  Klaesson blir etter alle solemerker reserve bak Illan Meslier i Leeds-buret. 21-åringen tok over som førstekeeper for Leeds foran forrige Premier League-sesong.

  – Det blir en ny opplevelse for meg å starte på benken, og så skal jeg kjempe hardt for å få spilletid. Det blir å lære mye nytt i klubben i starten, for de spiller jo på en helt annen måte, sier han.

  Kristoffer Klaesson
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Svein Ove Ekornesvåg
 • Medaljehåpet ute for Næss/Rønningen

  Helene Næss/Marie Rønningen i 49er FX ble nummer tre i den første av lørdagens OL-seilaser, men endte tredje sist i den neste og så medaljehåpet svinne.

  De må de prestere i den siste innledende seilasen bare for å ta seg videre til medaljeseilasen. De er på 10.-plass, og ti båter får være med i den avsluttende seilasen.

  EqTrYtGLwwA
  Foto: Bernat Armangue / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal