NRK Meny
Normal

Cavendish: – Jeg er helt knust

Mark Cavendish må trekke seg fra sykkel-VM på grunn av en skade.

Mark Cavendish

KNUST: Mark Cavendish, her under en pressekonferanse under Tour de France.

Foto: LIONEL BONAVENTURE / Afp

Verdensmesteren fra 2011 var en av medaljekandidatene i mesterskapet, som arrangeres i Richmond i USA 27. september.

– Jeg er helt knust over å måtte trekke meg på grunn av skulderskaden jeg pådro meg i forrige uke, skriver syklisten selv på Twitter.

Cavendish ble skadet i skulderen da han kjørte inn i en stillestående bil under den sjette etappen av Storbritannia rundt. Det er samme skulder som han skadet under fjorårets Tour de France.

– Dette er et hardt slag for Mark, for vi trodde han hadde en veldig god sjanse til å lykkes. Dessverre er skaden verre enn vi hadde trodd, sier britenes tekniske direktør, Shane Sutton, til Sky Sports.

Forfallet betyr at Alexander Kristoff slipper en av utfordrerne til medaljene.

Siste nytt

 • Blir yngste nordmann i PGA

  Viktor Hovland har sikret seg sponsorinvitasjon til en PGA-turnering neste år etter storspill i Florida. Hovland representerer Miklagard golfklubb og Oklahoma State University, skriver Norsk Golf. 21-åringen blir tidenes yngste nordmann i en PGA-turnering.

 • Tap for Martinsen i NHL-comeback

  Andreas Martinsen er tilbake i den nordamerikanske toppligaen etter å ha blitt flyttet opp fra farmerlaget Rockford IceHogs. I debutkampen for Chicago Blackhawks endte det imidlertid med 1-5-tap mot gamlelaget Colorado Avalanche.

  Anton Forsberg, J.T. Compher
  Foto: David Banks / AP
 • Nytt tap for Rangers og Zucca

  New York Rangers gikk på en ny smell da de møtte Columbus Blue Jackets på hjemmebane. Kampen endte 5-3 til bortelaget. Med dette har Rangers tapt fem av de sju siste kampene.

  Feiret scoring
  Foto: Adam Hunger / Ap

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag