NRK Meny
Normal

Budsjettsprekk i London

London-OL i 2012 blir neste fire ganger så dyrt som planlagt. Nye beregninger viser at lekene kommer til å koste 110 milliarder kroner.

OL i London blir dyrt
Foto: LEFTERIS PITARAKIS / AP

Da London søkte om OL ble det sagt at det skulle koste 28 milliarder kroner, men nå viser det seg at det på langt nær rekker.

Den britiske stat vil dekke halvparten av utgiftene, mens resten skal betales av skattebetalerne og det nasjonale lotteriet.

 

 

 

Siste nytt

 • Japan neste for Iniesta

  Barcelona-legenden Andrés Iniesta, 34-åringen som har vunnet 32 titler for den spanske klubben, avslører at japanske Vissel Kobe blir hans nye arbeidsgiver. På Instagram postet han et bilde med eieren av den japanske klubben og skrev: «På vei til mitt nye hjem med min venn».

  Laster Instagram-innhold
 • Schmeichel VM-klar for Danmark

  Danmarks førstekeeper Kasper Schmeichel er kampklar etter å ha vært ute de siste fire kampene for Premier League-klubben Leicester. Dansken har slitt med en ankelskade. Danmark spiller sin første VM-kamp mot Peru 16. juni i Saransk.

  Denmark Panama Soccer
  Foto: Mads Claus Rasmussen / AP
 • Capitals til NHL-finale

  Washington Capitals er klare for NHL-finale mot Vegas Golden Knights etter 4-0-seieren over Tampa Bay Lightning. Svenske André Burakovsky ble den store helten: – Naturligvis føles det bra å få to mål i en sånn kamp, sier Burakovsky til Aftonbladet.

  Capitals Lightning Hockey
  Foto: Chris O'Meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal