NRK Meny
Normal

- Det er godt å komme på pallen

Tora Berger avsluttet sterkt og sikret seg bronsen på kvinnenes fellesstart i VM i skiskyting.

Video Tora Berger tilbake på pallen

Tora Berger tilbake på pallen

Det så mørk ut for den norske jenta etter to skytinger, men etter at hun skjøt feilfritt på de blandet hun seg med ett inn i medaljekampen. I mål var hun bare 9,2 sekunder bak Darya Domratsjeva fra Hviterussland som ble nummer to, mens hun var 14 sekunder bak gullvinner Magdalena Neuner fra Tyskland.

Dette var Neuners niende VM-gull i karrieren.

Berger øynet også muligheten for å ta igjen de to foran og gikk sterkt i starten av de siste motbakken, men det ble for langt fram på de siste meterne inn mot mål.

- Jeg så at jeg nærmet meg de to foran, men hadde faktisk mest forkus på å holde Kaisa Mäkäräinen bak meg, sa Tora Berger til NRK etter målgang.

- Ruskete skyting

Berger var med på å vinne gullet på mixed-stafetten tidligere i mesterskapt, men etter flere seire i verdenscupen tidligere i år var det bra å vinne en idividuell medalje i VM.

- Det er godt å komme på pallen i dette mesterskapt. Jeg hadde planer om å gjøre det bedre i dette mesterskap, men er likevel for nøyd med at det blir en medalje i dag. Det var litt ruskete på den liggende skytingen, men jeg skjøt bra på den stående skytingen og det får jeg ta med meg til stafetten i morgen, avsluttet Berger.

Fanny Welle-Strand Horn endt på en 29. plass med seks tilleggsminutter.

Siste nytt

 • Pellegrino har signert for Godset

  Amahl Pellegrino (27) har signert en toårsavtale med Strømsgodset. Det melder klubben på sine nettsider mandag. Han kommer vederlagsfritt fra Mjøndalen.

  – Det har vært en drøm for meg i mange år å spille for Strømsgodset, sier han.

  Amahl William D'Vaz Pellegrino
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Stengel klar for Strømsgodset

  Herman Stengel (22) bytter Valle og Vålerenga med Marienlyst og Strømsgodset, bekrefter Drammen-klubben på sine nettsider. Avtalen trer i kraft fra 1 januar 2018, og 22-åringen har signert en treårskontrakt.

  Stengel
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Pulis ferdig i West Bromwich Albion

  Kontrakten til Tony Pulis, hovedtrener i West Bromiwich Albion, ble i dag avsluttet. Det melder klubben selv på sin hjemmeside. Assistenttrener Gary Megson tar over foreløpig.

  FBL-ENG-PR-WEST BROM-CHELSEA
  Foto: ROLAND HARRISON / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal