Hopp til innhold

Brann-spiller ute med langtidsskade

Brann-midtstopper Natasha Anasis akillessene røk på trening torsdag. Skaden vil holde 31-åringen på sidelinjen i flere måneder.

Det bekrefter Brann på sin nettside.

– Dessverre pådro Natasha seg en skade ved legg og akillessenen. Dette medfører at hun må opereres og blir under opptrening de neste månedene, sier sportslig leder Aleksander Olsen i en pressemelding.

– Først og fremst er dette utrolig leit for henne selv, men også for laget. Hun er en person som har glidd veldig godt inn i gruppa ved siden av å være en meget dyktig forsvarer.

31-åringen er opprinnelig fra USA og Island. Hun har representert USA på ungdomsnivå, men har som seniorspiller valgt å representere Island og har fem kamper for landslaget.

Midtstopperen kom til Brann i 2022 etter flere år i islandsk fotball. Anasi skulle få sine første minutter som Brann-spiller i en treningskamp mot Åsane.

– Nå er det viktigste at vi tar vare på spilleren og gjør et godt arbeid med vårt medisinske team i opptreningsfasen slik at Natasha kommer tilbake sterkere og bedre enn noen gang, avslutter Olsen.

(©NTB)

L4iq5kaLWLc
Foto: Annika Byrde / NTB

Siste nytt

 • Emil Iversen opereres - mister NM

  Langrennsløper Emil Iversen skal operere bihulene tirsdag. Det forteller han til VG.

  Operasjon innebærer full narkose og to uker uten fysisk aktivitet. Dermed ryker også NM på Tolga for trønderen.

  – Sesongen er over. Jeg håpet å komme meg til NM del to. Men med de ukene jeg har hatt og med mine bihuler så går det ikke mer. Det er bare å innse nederlaget. Jeg har prøvd alt. Lagt treningsplaner hele vinteren. Formkurven går bare nedover. Det har gått til helvete, sier Iversen til avisen.

  Landslagsløperen har hatt en svært tung sesong, og tidligere denne måneden fortalte han til NRK at han forbereder seg på en tid utenfor landslaget.

  Emil Iversen
  Foto: Fredrik Tombra / NRK
 • U20-landslaget knuste Romania

  Seedy Jatta (20) scoret to mål da Norges U-20-landslag slo Romania 4-0 i en privatkamp i Sandnes mandag.

  De tre første målene ble scoret allerede før det var spilt 15 minutter. Vålerenga-talentet Jatta brukte ni minutter på å score to ganger, mens Bodø/Glimt-spissen Lasse Nordås noterte seg for en nettkjenning etter 14 minutter. Helt på tampen fastsatte KFUM-angriper Petter Nosa Dahl resultatet.

  Strømsgodset-spiller Jonas Torrissen Therkelsen hadde målgivende pasning på to mål. (NTB)

  Seedy Jatta
  Foto: Christoffer Andersen / NTB
 • Pål Trøan Aune legger skiene på hylla

  Sprinteren Pål Trøan Aune (30) er ferdig som aktiv langrennsløper, melder han på Instagram.

  Aune var sist i aksjon på verdenscupsprinten i Drammen i midten av mars, der han ble nummer åtte. Etter sesongen er det slutt for 30-åringen.

  «En æra er over for meg etter sesongen. Tusen takk til familie, venner, støttespillere, lagkamerater og konkurrenter for noen minnerike år!», skriver Aune på Instagram.

  Han har en fjerdeplass fra sprinten i tyske Dresden i 2020 som beste resultat. Han gikk sitt første verdenscuprenn i italienske Asiago tilbake i 2013, men greide aldri å etablere seg i verdenstoppen på distansen. (NTB)

  w5Hrh-4JUZM
  Foto: Lise Åserud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste