Hopp til innhold

Borge med varierende avslutning i Ohio

Celine Borge gikk en svært variabel sisterunde i LPGA-turneringen i Ohio søndag. Hun endte på tre slag under par, skriver NTB.

24-åringen var fire slag under par og på delt 31.-plass før avslutningsrunden.

På de første fem hullene søndag slo hun fire par og én bogey. Så rotet hun det til med en dobbeltbogey på hull sju og bogey på hull ni.

På de ni siste hullene ble det fire birdier og to bogeyer.

Feltet er ikke ferdigspilt. I 21.40-tiden norsk tid ligger Borge på delt 41.-plass, og svenske Linn Grant leder suverent med 19 slag under par.

Celine borge
Foto: AP

Siste nytt

  • Foreslår Frankrike og Salt Lake City som OL-arrangører

    IOC kunngjorde på en pressekonferanse mandag hvem de foreslår som OL-arrangør i 2030 og 2034.

    Der ble det klart at Frankrike, nærmere bestemt Provence-Alpes-Côte d'Azur og Auvergne-Rhône-Alpes, ble foreslått som arrangør for vinter-OL i 2030. Dette er altså sørøst i Frankrike.

    Salt Lake City i Utah blir foreslått som arrangør for vinter-OL i 2034.

    Det betyr altså at Sverige ikke får arrangere OL med det første. Svenskene har uttrykt ønske om å arrangere lekene i Stockholm og Åre.

    De kommende arrangørlandene skal stemmes over i juli.

    Vinter-OL i Beijing 2022: Medaljeseremoni
    Foto: Torstein Bøe / NTB
  • FIS åpner på skiflygings-VM for kvinner i 2028

    Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) åpner for at de kvinnelige skihopperne også kan få et skiflygings-VM i 2028.

    Det ble bestemt under FIS-kongressen i Reykjavik på Island forrige uke, skriver forbundet på sine nettsider.

    Fram til nå har VM i skiflyging kun vært forbeholdt de mannlige skihopperne, men i 2028 vil også de kvinnelige skihopperne få arrangert et verdensmesterskap.

    Planica har blitt valgt til å arrangere herrenes mesterskap og er åpne for å også vært vertskap for kvinnene. Avgjørelsen av arrangør vil skje innen våren 2027.

    – Skihopping for kvinner har tatt store og viktige steg den siste tiden. Det første skiflygingsrennet i Vikersund i 2023 og den første historiske verdenscupkonkurransen i skiflyging i Vikersund i 2024 er viktige milepæler i hoppsportens historie for kvinner, sier FIS' renndirektør for hopp Sandro Pertile.

    Verdenscup RAW AIR Vikersund HS 240
    Foto: Geir Olsen / NTB
  • Motta klar for Juventus

    Juventus bekrefter ansettelsen i sine mediekanaler.

    – Jeg er veldig glad for å starte et nytt kapittel i en så stor klubb som Juventus. Jeg vil takke eierne og ledelsen. De kan være sikre på at jeg har ambisjoner om å få klubben til å fly høyt og underholde fansen, sier Motta i en uttalelse.

    Motta kommer fra baksuksess i Bologna, hvor han ledet klubben til Champions League-spill for første gang i historien.

    Bologna endte på femteplass i årets Serie A-sesong. Som følge av Italias sterke prestasjon i Europa denne sesongen får Serie A én ekstra plass i mesterligaen neste sesong.

    Motta har tidligere ledet PSGs U19-lag, Genoa og Spezia. Han har også en imponerende spillerkarriere bak seg i klubber som Barcelona, Atlético Madrid, Genoa, Inter og PSG.

    I Juventus vil Motta erstatte Massimiliano Allegri, som fikk sparken 17. mai etter det som ble beskrevet som «ufin oppførsel under og etter den italienske cupfinalen». Juventus vant riktignok finalen, og Allegri ble den første trener som har vunnet Coppa Italia fem ganger. (NTB)

    Italy Soccer Serie A
    Foto: Alessandro Garofalo / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal