NRK Meny
Normal

Bøkko vil ikke sekunderes av Koss

Bråket i skøyteleiren fortsetter. Håvard Bøkko vil ikke bli sekundert av Johan Olav Koss under sine løp i OL.

Håvard Bøkko (t.v.) og Johan Olav Koss

Håvard Bøkko vil ikke bli sekundert av Johan Olav Koss under sine løp i OL.

Foto: Cornelius Poppe / Scanpix

Det skriver VG i dag.

Ifølge avisen er dette et av flere krav som skøyteløperen skal ha fått gjennomslag for. Han vil også kun forholde seg til landslagets hovedtrener Jarle Pedersen på is, og ikke Koss.

- Vanskelig forhold

VG skriver at forholdet mellom assistenttrener Johan Olav Koss og Bøkko har vært vanskelig siden Koss ble ansatt for to måneder siden.

tillegg kan OL-vrakete Øystein Grødum (32) komme til å dukke opp i Vikingskipet i dag som Bøkkos spesielle sparringpartner - etter forespørsel fra Peter Mueller.

- Jeg vil gjerne hjelpe Håvard, sier Grødum.

Får ikke stå på vekslingssiden

Håvard Bøkko sier til VG at sportssjef Øystein Haugen ikke har gjort noen feil på seks år som sekundant for ham under konkurranse, og at det derfor ikke er noen grunn til å bytte ham ut.

Koss får dermed ikke stå på vekslingssiden når Bøkko går i Vancouver-OL.

- Jarle (Pedersen) har mye av det samme som Peter (Mueller) i sine treningsplaner. Men i praksis følger jeg opplegget som Peter setter opp, sier Håvard Bøkko til VG.

- Jobber nærmest med Håvard

Koss kommenterer saken slik:

- Nei, det er klart at Jarle (Pedersen) jobber nærmest med Håvard. Det var avtalen helt fra begynnelsen av. Men vi deler på det ganske likt, sier Koss.

Siste nytt

 • Lance Armstrong inngår forlik

  Lance Armstrong inngår forlik på 5 millioner dollar for å unngå rettssak i mai, der han ville ha risikert å måtte betale 100 millioner dollar til myndighetene. Det melder amerikanske medier sent torsdag kveld norsk tid, skriver NTB.

  Lance Armstrong
  Foto: Thao Nguyen / AP
 • Chelsea nærmer seg Tottenham

  Chelsea slo Burnley 2-1 på bortebane, og med tre poeng knappet de inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen har Chelsea fem poeng opp til byrivalen. Kampen mellom Leicester og Southampton endte 0-0.

  FBL-ENG-PR-BURNLEY-CHELSEA
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier. Rosenborg slo Trygg/Lade 4-2.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag