NRK Meny
Normal

Her avslører Bjørgen comebacket på direkte tv

Marit Bjørgen er tilbake i konkurranse i verdenscupen i franske La Clusaz om to uker. Det opplyste langrennsstjernen direkte på NRK søndag.

Marit Bjørgen er gjest i studio hos Karen-Marie Ellefsen. Bjørgen forteller om smerten man føler på toppen av "monsterbakken" og røper når hun er tilbake i konkurranse igjen.

VIDEO: Bjørgen er tilbake i langrennssporet om to uker

Marit Bjørgen har ikke gått verdenscuprenn siden Kuusamo i starten av desember, og måtte stå over Tour de Ski etter at hun fikk problemer med hjertet like før jul.

Les også: Marit Bjørgen går glipp av Tour de Ski

Les også: Bjørgen overvåkes gjennom romjulen

Bjørgen gjestet NRKs studio under Tour de Ski-sendingen søndag formiddag. Der fortalte trønderen at hun snart er tilbake i konkurranse.

– Vi får se meg om 14 dager i La Clusaz, sa Bjørgen til NRK.

32-åringen måtte stå over Tour de Ski etter at hun opplevde hjerterytmeforstyrrelser rett før jul. Hun var raskt tilbake i trening, og det er ikke funnet noen feil med hjertet hennes.

I La Clusaz skal kvinnene gå 10 kilometer klassisk lørdag 19. januar. Dagen etter er det stafett.

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal