Bayern München med sjokk-exit i den tyske cupen: – En brutal nedtur

Saarbrücken ligger i nedrykkssonen i 3. Bundesliga, men mot Bayern München stod de for en av tysk cuphistories største skreller torsdag kveld.

Bayern

IKKE TIL Å TRO: Saarbrücken-spillerne var i sjokktilstand etter kampen.

«Stygg Bayern-fiasko»

«FCB ideløs offensivt»

«Kaoset i Bayern München er totalt»

Slik oppsummerer tyske nettaviser det rystende cuptapet mot Saarbrücken.

For da klokken tikket mot ekstraomganger, bredsidet Marcel Gaus inn ballen bak Manuel Neuer i Bayern München-buret. Saarbrücken gikk opp i 2–1 da klokken gikk inn i det 96. minuttet.

– Det eksploderte for meg, sier Gaus i ARDs sending.

DFB Cup - Second Round - 1. FC Saarbrucken v Bayern Munich

JUBELSCENER: 21 år gamle Tim Scheiber opplevde karrierens største kveld.

Müller: – Ikke smarte nok

Den vesle klubben, som ligger på 15.-plass i 3. Bundesliga, sendte fotballstorheten hodestups ut av cupen. På tribunen ble det feiret med bluss og fyrverkeri.

– Selv om det var en brutal nedtur, må man bare gratulere Saarbrücken. Når Bayern München taper i Saarbrücken, har vi garantert gjort noe feil. Vi var helt enkelt ikke smarte nok, sier Thomas Müller til ARD etter kampen.

DISKUTERTE HEFTIG: Thomas Müller og Joshua Kimmich på vei inn i garderoben etter kampen.

Tyskeren fikk kampen på riktig spor for Bayern, da han satte 1–0 etter snaut 16. minutter. Men til slutt var det Saarbrücken-keeper Tim Scheiber som kunne le høyest:

– Jeg kan ikke tro det. Vi viste baller i dag. Helt rått, sier Scheiber ekstatisk i intervju med ARD.

To ganger satte Saarbrücken inn overtidsmål: Patrick Sontheimer utlignet til 1–1 etter 46 minutter. Gaus avgjorde i det 96. minuttet.

Emilie Bragstad

PS! Julian Ryerson spilte hele kampen for Borussia Dortmund som slo ut Hoffenheim (1–0), mens Jens Petter Hauge spilte 64 minutter i Eintracht Frankfurts seier mot Viktoria Köln (2–0). Mats Møller Dæhlis Nürnberg gikk videre etter ekstraomganger. Han kom inn etter 64 minutter.

Bayern München raste 12 minutter på overtid – hevder dommeren innrømte feil

Nesten tretten minutter på overtid satte Bayern München ballen i mål, men dommeren blåste av for offside like før. Det skaper reaksjoner.

• Rasmussen ble belgisk cupmester

Mathias Rasmussen kunne sammen med sine lagkamerater i Union Saint-Gilloise juble for en svært etterlengtet tittel i den belgiske cupen.

Japanske Koki Machidas scoring på overtid i første omgang ble den eneste i finalen mot Royal Antwerp.

Union Saint-Gilloise har 11 seriemesterskap og to cuptitler fra før, men forrige seriegull kom i 1935 og den forrige cupseieren i 1914. (NTB)

R-qRhvQEQVk
  • Spansk bruddseier i Giroen

Pelayo Sánchez tråkket først over målstreken på Giro d'Italias 6. etappe. Han var blant torsdagens utbrytere.

Den spanske Movistar-rytteren vant foran Julian Alaphilippe og Luke Plapp.

Trioen var alene i føringen i sluttfasen av den kuperte etappen. Tidligere på dagen var det sju syklister i bruddet. (NTB)

K7QkCKHN1QA
  • Atlético Madrid fikk opphevet rasismestraff

Den spanske fotballklubben Atletico Madrid slipper å delvis stenge egen arena samt betale en bot for rasistisk oppførsel av egne supportere.

Torsdag valgte Det spanske fotballforbundet å godta anken Atletico hadde inngitt mot straffen klubben ble ilagt for en tid tilbake. Til grunn for sanksjonene lå rasisme rettet mot Athletic Bilbao-vingen Nico Williams.

Atletico ble opprinnelig beordret til å delvis stenge egen hjemmearena i to La Liga-kamper, samt betale en større bot, for Williams-episodene. Vingen skal ha blitt møtt med apelyder under en kamp i forrige måned.

Forbundet peker på Atleticos «aktive samarbeid» som grunn til at straffen nå legges bort. (NTB)