Hopp til innhold

Finne kan forsvinne

Branns 18 år gamle talent vil ikke svare på om han fortsetter i Bergen etter denne sesongen. – Dette er opp til ham, sier Rune Skarsfjord.

Bård Finne jubler

IKKE SVART: Bård Finne har fått starte to ganger i år, og svart på tillitten med to scoringer. Men hva han vil svare på kontraktsforslaget til Brann, vil han ikke si.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

I går scoret Bård Finne (18) sitt andre mål på to kamper fra start denne sesongen, da Brann slo Sarpsborg 3–1.

Kontrakten til spissjuvelen går ut etter sesongen, men 18-åringen har til nå ikke takket ja til ny kontrakt med Brann.

Ikke svart på kontraktsforslag

Etter kampen var han taus om fremtiden, og vil ikke si hva han vil svare på kontraktsforslaget han har fått.

– Jeg kommer ikke til å kommentere noe av det nå. Det vil jeg ikke snakke om, sier Finne til NRK.no etter kampen.

I går viste han hvorfor han er blitt en publikumsyndling i Bergen. Den vesle Brann-spissen fikk slipp til fra start for andre gang i år – og takket for tilliten ved å score i andre kamp fra start.

Han er likevel ikke helt fornøyd med kampen i går.

– Vi er ikke helt der oppe, og gjør ikke noen kjempekamp. Det er uansett godt å få scoringen, sier han.

Pipekonsert på bytte

Publikum svarte med piping da 18-åringen ble tatt ut 20 minutt før slutt. Finne har dermed ennå til gode å spille en hel eliteseriekamp.

– Jeg har alltid lyst å spille 90 minutter, og det er ikke gøy å bli tatt ut. Det er det ingen som syns, men sånn er det.

– Det får stå for publikums regning. Det er selvfølgelig naturlig at de gjør det. Han er selvfølgelig en yndling. Han er lokal, ung og scorer. Men vi vet selvfølgelig mange flere ting enn publikum, svarer Brann-trener Rune Skarsfjord.

Skarsfjord: – Opp til ham

Brann venter ennå på svar fra Bård Finne på forslaget de har gitt ham.

Skarsfjord mener det er opp til Finne om han fortsetter som Brann-spiller. Skriver han ikke under, kan han gå gratis fra Bergen.

– Klubben Brann har gitt ham tilbud om en ny avtale, så får spilleren selv avgjøre det. Så får vi se om Bård blir her eller ikke, det kan ikke jeg svare på.

– Han er bare 18 år, har scoret og virkelig tatt nye steg i år, sier Skarsfjord.

Siste nytt

  • Leicester rykket opp igjen til Premier League

    Leeds tapte hele 0-4 borte mot Queens Park Rangers fredag kveld. Dermed ser det ut til at et direkte opprykk glipper for den tradisjonsrike klubben, mens Leicester kan feire retur til Premier League neste sesong.

    Etter fredagens kamp har Leeds fire poeng opp til Leicester, men kun én kamp igjen å spille. Leicester har på sin side to kamper igjen å spille.

    For Leeds' del jakter Ipswich Town like bak. De er ett poeng bak Leeds, men har spilt to kamper mindre. Dermed vil fem poeng på de siste tre kampene sikre et opprykk for Ipswich.

    For Leicester ble oppholdet på nest øverste nivå i engelsk fotball kortvarig. Klubben som vant Premier League i 2016, rykket ned fra Premier League i fjor.

    Seieren til Queens Park Rangers gjør at de har sikret plassen på nest øverste nivå.

    Leicester
    Foto: AP
  • Medier: Liverpool og Feyenoord enige om Slot-overgang

    Arne Slot blir etter alt å dømme arvtakeren til Jürgen Klopp som Liverpool-manager. Ifølge flere medier har Feyenoord gått med på å slippe ham.

    Det skjer etter at Slot torsdag bekreftet at han ønsket seg til Liverpool.

    – Jeg vil gjerne til Liverpool. Nå venter jeg på å se om klubbene kommer til enighet. Jeg er veldig trygg på det, sa Slot til ESPN.

    Nå melder flere medier, blant dem The Athletic, at klubbene har kommet fram til en kompensasjon for nederlenderens tjenester. Også nederlandske medier hevder at Slot nærmer seg Liverpool-jobben.

    Liverpool har vært på managerjakt siden Klopp i vinter varslet at han kom til å gi seg ved sesongslutt. Tyskeren hadde egentlig to år igjen av kontrakten.

    I Nederland er 45-årige Slot kjent for å stå for en offensiv og energisk spillestil. Han ledet i fjor Feyenoord til serietittelen og fulgte i år opp med å vinne cupen.

    Slot tok for to år siden Rotterdam-laget til finalen i Serieligaen. Han leverte også sterke resultater som AZ Alkmaar-trener. (NTB)

    Arne Slot
    Foto: AFP
  • Stortalent herjet da Norge vant i VM-test

    Treningskampen mellom Norge og Danmark i Asker endte 4-3 fredag kveld etter spilleforlengelse.

    18 år gamle Michael Brandsegg-Nygård er blant verdens mest ettertraktede talenter og han viste hvorfor fredagens kamp.

    Brandsegg-Nygård ble kreditert alle Norges tre mål i ordinær tid.

    – Jeg vet ikke. To i hvert fall, sa Brandsegg-Nygård til TV 2 i pausen mellom andre og tredje periode.

    – Den gikk på skøyta mi, men så jeg ikke hva som skjedde etter. Jeg tror Petter (Vesterheim) slo den inn, sa Brandsegg-Nygård videre - noe også TV 2s kommentatorer konkluderte med.

    Norge ledet 3-1 etter den andre perioden, men Danmark kom tilbake i den tredje perioden og fikk utlignet til 3-3. Dermed ble det spilleforlengelse i Asker.

    Der var igjen Brandsegg-Nygård sentral og scoret Norges vinnermål i spilleforlengelsen.

    Norge og Danmark møtes til ny treningskamp lørdag. Deretter skal Norge spille to treningskamper borte mot Latvia neste uke, før VM starter 9. mai.

    Michael Brandsegg-Nygård
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal