Hopp til innhold

Barcelona vant dragkampen om Koundé

Sevilla og Barcelona har kommet til enighet om en overgang for Jules Koundé. Nok en gang sikrer katalanerne en spiller som var høyaktuell for Chelsea.

Barcelona bekrefter enigheten på sine nettsider. De opplyser ikke om overgangssum.

De skriver videre at den medisinske testen og kontraktsigneringen fortsatt gjenstår før overgangen er i boks.

Koundé har imponert stort for Sevilla siden han ankom klubben i 2019 og har vært ettertraktet av flere klubber under sommerens overgangsvindu.

Chelsea har vært ute etter Koundé siden i fjor sommer, men franskmannen ville til Barcelona.

Katalanerne knabbet også Raphinha foran nesa på Chelsea, som tidligere i sommer var interessert i både Robert Lewandowski og Ousmane Dembélé. Begge endte opp med å signere for Barcelona.

I tillegg hentet Barcelona midtstopper Andreas Christensen som bosmanspiller fra nettopp Chelsea. Koundé og Christensen forsterker Barcelona-forsvaret, med Clément Lenglet på lån i Tottenham og med Samuel Umtiti på vet ut dørene på Camp Nou.

Franck Kessié var Barcelonas aller første sommersignering. Han kom som bosmanspiller fra Milan, til tross for interesse fra Chelsea.

(©NTB)

Jules Kounde
Foto: FRANCK FIFE / AFP

Siste nytt

 • Ny VM-tittel for USAs basketballkvinner

  USA tok sin fjerde strake VM-tittel i basketball for kvinner med 83-61-seier over Kina i finalen i Sydney.

  Det ble ikke uventet en klar seier til de amerikanske favorittene, anført av A'ja Wilson med 19 poeng. USA har ikke tapt på 30 kamper, og i finalen ledet de fra og med 8-6 tidlig i første periode. Kelsey Plum var blant andre sterke bidragsytere med 17 poeng.

  Amerikanerne har gått til topps i VM ni ganger i løpet av de siste tolv mesterskapene, men det er første gang nasjonens basketballkvinner vinner fire gull på rad.

  Mens Kina reiser hjem med en imponerende sølvmedalje, ble det bronse til Australia på hjemmebane. Vertsnasjonen slo Canada 95-65 i bronsekampen natt til lørdag norsk tid.

  Australia Basketball World Cup
  Foto: Rick Rycroft / AP
 • Surt hjemmetap for Deilas Standard Liège

  Standard Liège tapte 0-2 hjemme for Seraing United i den belgiske toppdivisjonen fredag. Med det røk seiersrekken på fire kamper for Ronny Deilas lag.

  Standard Liège var storfavoritter i fredagens oppgjør motSeraing som kun sto med to seirer hittil og lå under streken. Likevel var det bortelaget som fikk med seg alle poengene ved hjelp av scoringer av Mamadou Mbow og Morgan Poaty.

  Aron Dønnum ble byttes ut allerede etter 26 minutter i kampen.

  Liège-klubben har elleve poeng opp til serieleder Royal Antwerp med én kamp mer spilt. I neste kamp venter Charleroi på bortebane. (NTB)

  MLS: Chicago Fire at New York City FC
  Foto: Brad Penner / Reuters
 • Bayern slo tilbake – første seier på fem kamper

  Bayern München har slitt i tysk Bundesliga i det siste. Fredag tok storklubben sin første seier på fem kamper da Leverkusen ble slått 4-0.

  Stjerneskuddet Jamal Musiala (19) storspilte og bidro med tre målpoeng. Den offensive midtbanespilleren står med fem ligascoringer på sju kamper denne sesongen.

  München-klubben innledet sesongen storslagent med ni poeng og 15-1 i målforskjell på de tre første kampene. Deretter ble det imidlertid tyngre for klubben som i de fire neste spilte tre uavgjort før de tapte 0-1 for Augsburg sist runde.

  Fredag var de tilbake på vinnersporet da de kjørte over et svakt Leverkusen. Det var Leroy Sane, nevnte Musiala, Sadio Mané og Thomas Müller som sørget for en imponerende 4-0-seier i München. (NRK/NTB)

  Germany Soccer Bundesliga
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste