Hopp til innhold

Barcelona-keeper må opereres i ryggen

Den tyske landslagsmålvakten Marc-André ter Stegen skal under kniven i løpet av uken for å bli kvitt ryggproblemene, melder Barcelona.

Barcelonas førstekeeper har trøblet med smerter i nedre del av ryggen og stått over flere kamper i det siste, samt Tysklands landslagssamling i november.

– Avbrekket plager meg åpenbart. Dette er en riktig og forsvarlig avgjørelse for å komme tilbake i best mulig form, skriver 31-åringen i sosiale medier. (NTB)

Marc-André ter Stegen
Foto: PAU BARRENA / AFP

Siste nytt

 • Drømmedag for Fredrikstad

  Fredrikstad leverte nok en praktkamp og slo Lillestrøm 3-0 på bortebane mandag.

  Julius Magnusson, Oscar Aga (straffe) og Sondre Sørløkk scoret målene for nyopprykkede FFK, som nå er nummer tre i eliteserien og ikke har tapt siden serieåpningen.

  Eliteserien i fotball 2024: Lillestrøm - Fredrikstad
  Foto: Thomas Andersen / NTB
 • Frisparkperle sørget for Glimts første tap

  Et formidabelt frisparkmål fra Gard Simenstad sørget for en høyst overraskende 1-0-seier for HamKam hjemme mot serieleder Bodø/Glimt på Briskeby mandag.

  Det er første gang siden 2005 at HamKam seirer i en tellende kamp mot Glimt. Med mandagens triumf fulgte Kamma opp den knusende 7-1-seieren mot Sarpsborg i forrige runde.

  Avgjørelsen falt da Gard Simenstad scoret et vakkert frisparkmål etter snaue tjue minutter. En imponerende defensiv prestasjon fra vertene sørget for at det ble kampens eneste scoring. Det er Glimts første serietap for sesongen.

  Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt har startet tittelforsvaret gnistrende med sju seirer og én uavgjort på de åtte første kampene. Før mandagens kamp på Briskeby hadde gultrøyene en målforskjell på imponerende 21-4. (NTB)

  Eliteserien i fotball 2024: HamKam - Bodø/Glimt
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Norge vant skjebnekampen i ishockey-VM

  Det norske ishockeylandslaget taklet presset og vant 5-2 over Storbritannia i mandagens skjebnekamp i VM. Det sikrer plassen på øverste nivå.

  Norge var avhengige av å ta poeng mot Storbritannia i siste gruppespillskamp for å berge plassen i eliteklassen. En sterk norsk start sørget for at spenningen ble kortvarig.

  Markus Vikingstad, Patrick Thoresen og Eskild Bakke Olsen sørget for 3–0 i første periode og sendte Norge et langt steg mot trygg plass. Michael Brandsegg-Nygård og Olsen fulgte opp med scoringer i de to neste periodene og sikret Norges seier.

  Det betyr at det norske laget avslutter VM med seks poeng på sju kamper og beholder plassen på øverste nivå. Britene har én kamp til gode, men har ikke muligheten til å berge plassen og rykker ned. (NTB)

  Czech Republic Ice Hockey Worlds
  Foto: Petr David Josek / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal