Bailly vant, Berger imponerte

Sandrine Bailly var overlegen i jaktstarten i Pyeong Chang lørdag. Tora Berger og Solveig Rogstad gikk seg kraftig opp på listene.

Sandrine Bailly
Foto: INTS KALNINS / REUTERS

Sandrine Bailly tok sin 20. V-cupseier

Nett-TV: Sammendrag jaktstart kvinner

Bailly fikk tidlig et lite forsprang på konkurrentene, og det var på standplass hun avgjorde det.

Hun bommet bare en gang og på den siste skytingen hadde hun full kontroll over nervene og skjøt feilfritt.

Rogstad og Berger gikk seg opp

De argeste konkurrenten hadde store problemer. Andrea Henkel bommet to ganger, mens Magdalene Neuner bommet hele fire ganger på den siste skytingen

Bailly krysset mållinjen i ensom majestet, men bak henne var det en hard kamp om sølvmedaljen. Landskvinnen Marie Laure Brunet hadde et godt utgangspunkt etter feilfri skyting, men ble for treg i sporet mot Michaela Ponza fra Italia som tok annenplass 54.9 sekunder bak Bailly, og russiske Albina Akhatova som endte 1.00,1 bak.

Tora Berger og Solveig Rogstad
Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

Solveig Rogstad gikk et godt løp. Hun bommet bare en gang og gikk seg oppfra en 25. plass til 12. plass.

Tora Berger, som var uheldig og falt i forrige løp, slik at hun startet som nummer 42, gikk seg opp til 16. plass til tross for to bom.

Ann Kristin Flatland ble nummer 27, Kari Henneseid Eie nummer 30, Anne Ingstadbjørg nummer 39 og Jori Mørkve nummer 50.

Siste nytt

 • Selvmål hjalp Leeds nærmere opprykk

  Leeds nærmer seg et opprykk til Premier League etter 16 år under den øverste divisjonen i England. Med tre kamper igjen ventet Barnsley på hjemmebane for opprykksfavoritten.

  Gjestenes Michael Sollbauer sendte ballen i eget nett før halvtimen var spilt, og flere mål ble det ikke i kampen.

  Med to kamper igjen å spille denne sesongen, og seks poeng mer enn 3. plass Brentford, vil Leeds sikre et direkte opprykk ved neste poeng.

  Opprykket vil også være et faktum dersom West Bromwich eller Brentford taper poeng ila. de to siste serierundene.

  Championship - Leeds United v Huddersfield Town
  Foto: Ed Sykes / Reuters
 • Poengdeling på Stabæk

  Sarpsborg 08 tar med seg ett viktig poeng etter 1-1 borte mot Stabæk. Sarpsborg virker å ha funnet formen etter at de tapte de fem første kampene i Eliteserien. Nå er laget ubeseiret på de tre siste kampene.

  Hugo Vetlesen ga hjemmelaget ledelsen i førsteomgang, mens Joachim Soltvedt utlignet for bortelaget i starten av andre. Sarpsborg har nå en luke på to poeng ned til Viking på kvalifiseringsplass. Stabæk ligger på sjetteplass.

   Joachim Soltvedt
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Ingen pangstart for Hovland

  Viktor Hovland gikk første runde i PGA-turneringen the Memorial i dag. Nordmannen er to slag over par og ligger foreløpig på en delt 57. plass, men mange av de store stjernene har ikke startet enda.

  Hovland var med å kjempe om seier i forrige helgs PGA-turnering og fullførte på en sterk tredjeplass. I dag har han slitt mer og endte opp med fem bogeyer og en dobbel bogey. 22-åringen ligger foreløpig seks slag bak leder Brendan Steele.

  Viktor Hovland
  Foto: Jamie Squire / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal