Hopp til innhold
FIS Ski World Cup Men's Giant Slalom

Alpint, menn

Oppsummert

 • Søndag 13.30: Verdenscup, slalåm, menn. 2. omgang.
 • Adelboden, Sveits.
 • Opereres i morgen

  Sebastian Foss Solevåg opererer leddbåndet i tommelen i morgen. Det er ikke snakk om noe brudd, og verdensmesteren i slalåm skal være klar til å kjøre renn igjen om kort tid, sier barmarkstrener Bjørn Fosse til NRK.

  Dermed virker ikke OL å være i fare for sunnmøringen.

  Det var like før målgang i går at Foss Solevåg kom på innerski og falt i Adelboden. Han fikk smerter i tommelen etter fallet, og dro hjem til Norge samme dag.

  Alpinlanslaget holder pressetreff
  Foto: Javad Parsa / NTB
 • Sjokkseier i Adelboden – svak norsk innsats

  Østerrikske Johannes Strolz vinner rennet i Adelboden. Han henviser landsmann Manuel Feller til andreplass, mens tyske Linus Strasser blir nummer tre.

  Det ble ingen stor dag sett med norske øyne. Henrik Kristoffersen ble til slutt nummer 12 og var 0,85 sekunder bak vinneren. Lucas Braaten ble nummer 14, nesten sekundet bak Strolz.

 • Svak finale av Kristoffersen

  Gutten fra Rælingen sliter i denne finaleomgangen. Han taper på hver eneste mellomtid. Det blir bare en foreløpig tiendeplass, hele 0,85 sekunder bak ledende Johannes Strolz.

  Kristoffersen bare måper idet han ser på resultatlisten. Det virker som han ikke helt skjønner hvordan det kunne gå så dårlig.

Siste nytt

 • PL-håpet sluknet for Berges lag etter straffedrama

  Comebacket til Sander Berge og Sheffield United var ikke nok til å klå Nottingham Forest i opprykksjakten. 29. mai spiller Forest om Premier League-plass.

  Det skjer mot Huddersfield på Wembley i det som ofte kalles «fotballens mest verdifulle kamp». Vinneren er garantert over 1 milliard kroner i inntekter.

  Tirsdag snudde Sheffield United 0-1 til 2-1 i Nottingham. Dermed sto det 3-3 sammenlagt, men i straffesparkkonkurransen feilet gjestene. Der åpnet de med to strake bom før Berge scoret på deres tredje forsøk. Forest vant straffedramaet 3-2.

  Berge markerte seg i begge kampene mot Forest med scoring lørdag og assist tirsdag, men bidraget holdt ikke.

  Brannan Johnson tok vertene effektivt foran etter snaut 20 minutter. Den unge waliseren scoret på Forests første sjanse etter en gnistrende åpning fra gjestene. Johnson gjorde som sin far David for 19 år siden og noterte mål for Nottingham-klubben i begge opprykkskampene i semifinalen. Også den gang var det mot Sheffield United.

  Rett etter hvilen bidro Berge med å tenne «Blades»-håpet. Han slo lavt inn forut for Morgan Gibbs-Whites utligning. Snaut 20 minutter senere fikset John Fleck 2-1 for gjestene, og duellen måtte ut i ekstraomganger. (NTB)

  Britain Soccer England Championship Playoffs
  Foto: Danny Lawson / AP
 • Fiasko for Medvedev i comebacket

  Den russiske verdenstoeren Daniil Medvedev tapte sin første tenniskamp på nesten to måneder. Han røk i strake sett for Richard Gasquet i Genève.

  Nederlaget passer Medvedev svært dårlig foran årets andre Grand Slam-turnering. Gruskonkurransen i Sveits var ment å gi ham kamprytme i oppladningen til Roland-Garros.

  Gasquet vant tirsdagens oppgjør med settsifrene 6-2, 7-6 (7-5). Det var første gang at den franske veteranen slo en topp-to-spiller på verdensrankingen siden triumfen mot Roger Federer i 2005.

  Medvedev hadde ikke spilt siden kvartfinaletapet på hardcourten i Miami Open i slutten av mars. Etterpå var han gjennom en brokkoperasjon. Dermed gikk russeren glipp av de første ukene av grussesongen. (NTB)

  ATP 250 - Geneva Open
  Foto: DENIS BALIBOUSE / Reuters
 • Aftonbladet: Zlatan-forfall til kamper mot Norge

  Zlatan Ibrahimovic (40) står over Sveriges landslagssamling i juni, erfarer Aftonbladet. Veteranspissen blir ikke å se på banen i oppgjør mot Norge.

  Sverige har fire kamper i nasjonsligaen på kort tid neste måned, og to av dem er mot Norge (hjemme 5/6 og borte 12/6). Ibrahimovic blir ikke involvert i noen av dem.

  Milan-spissen har gjort seg uaktuell, melder Aftonbladet. Ifølge avisen kan han ha spilt sin siste landskamp. Forfallet er koblet til Ibrahimovics skadeproblemer den siste tiden. (NTB)

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: Christine Olsson / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste