Alpint, menn

Oppsummert

 • 04.50: Verdenscup, storslalåm menn 2 omgang..
 • Direkte fra Yuzawa Naeba, Japan.
 • Kommentatorer: Thomas Lerdahl og Bjarne Solbakken.
 • Sesongen over for Windingstad

  Alpinist Rasmus Windingstad har bestemt seg for å avslutte sesongen. 26-åringen har slite med skade sidan jul. Dette melder han sjølv på sosiale medium. Skaden pådrog han seg i Alta Badia før jul, då han tok karrien sin første verdscupsiger.

  Verdenscup alpint storslalåm
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Saugestad inn på 41.-plass

  Siste nordmann på start, Stian Saugestad køyrer bra på toppen frå startnummer 51, men tapar ein del mot slutten akkurat som lagkompis Kjetil Jansrud. Til slutt kjem han inn på ein 42.-plass, 3,40 bak dagens vinnar, Thomas Dressen.

 • Dressen ligg an til siger

  Alt ligg an til at det er Thomas Dressen som kjem til å ta sin andre strake siger i utfor. Med andreplass på Beat Feuz har han i praksis avgjort utforcupen. Mauro Caviezel ser ut til å ta den siste pallplassen. Dei beste har køyrd nå og det er tvilsamt om nokon av dei som er igjen kan gjere noko med pallplassane.

 • Jansrud tapar på slutten

  Kjetil Jansrud leia på alle mellomtidene, men i mål er han likevel nede på sjetteplass, 54 hundredelar bak. Hastigheita er ikkje like høg som Dressen og sveitsarane over målhoppet, og dermed blir det ingen pallplass for Jansrud i utfor i dag heller.

 • Fire sveitsarar bak Dressen

  Carlo Janka køyrde akkurat inn til fjerdeplass, 26 hundredelar bak Dressen. Dermed har det sveitsiske laget kapra alle plassane mellom 2 og 5. Kilde er nå nummer 9 og Kjetil Jansrud er nestemann på toppen!

Laster innhold, vennligst vent..

Her går alt galt for Kristoffersen – nå spår Aamodt «rotterace» om sammenlagtseieren

Siste nytt

 • Italiensk fotball utsatte samtaler

  Italias spillerforening for fotball (AIC) og Serie A-klubbene frykter at fotballsesongen kan være over. Et viktig møte ble utsatt mandag. Partene skulle blant annet ha diskutert lønnskutt.

  – Bekymringen for at seriene er ferdigspilt for sesongen eksisterer. Vi er derfor nødt til å diskutere hvordan vi skal eventuelt skal avslutte dette på formelt vis. Samtidig må vi ta i betraktning både sportslige resultater og kontrakter, sa AICs president Damiano Tommasi.

  Uttalelsen til Tommasi må ses i sammenheng med uttalelsen til Italias idrettsminister Vincenco Spadafora søndag. Han sa at han vil forlenge idrettsstansen fra 3. april og ut resten av måneden. (NTB)

  Damiano Tommasi
  Foto: Pier Paolo Cito / AP
 • Villa-stjerne med korona-tabbe

  Først ba han alle om å holde seg hjemme. Deretter dro Aston Villa-kapteinen Jack Grealish på kompisbesøk og krasjet med bilen på tur hjem igjen.

  – Jeg vil ikke at noen skal gjøre den samme tabben som jeg gjorde, er 24-åringen sitert på i blant annet BBC.

  Lørdag publiserte han en video der han blant oppfordret folk til å holde seg hjemme for å hjelpe til med å redde liv.

  Selv skal han angivelig ha dratt på fest til en kamerat. På vei hjem krasjet han sin Range Rover inn i to parkerte biler. Han fikk flerret opp det denne forhjulet på sin egen bil, og den var ikke lenger kjørbar.

  Premier League - Leicester City v Aston Villa
  Foto: Andrew Yates / Reuters
 • Friidretts-VM utsett

  Det internasjonale friidrettsforbundet (WA) opplyser at dei ser etter VM-datoar i 2022 ettersom sommar-OL vart utsett i eit år. VM i Eugene i Oregon skulle etter planen avviklast i august neste år, men det kolliderer med dei nye datoane for OL. Forbundet skriv i ei pressemelding at dei støttar dei nye OL-datoane som vart kunngjort måndag. Samtidig opplyser dei at dei jobbar med nye datoar for friidretts-VM i 2022. Det skjer i samarbeid med VM-arrangøren og andre meisterskapsarrangørar.

  Jakob Ingebrigtsen
  Foto: Lise Åserud

Sendeplan

Kl. Program Kanal