Hopp til innhold

– Bayern skulle hatt straffe

Real Madrid-forsvarer Marcelo vedgår at Bayern München trolig skulle hatt straffespark i tirsdagens mesterligasemifinale. Rett før pause blokkerte Real Madrid-profilen et innlegg.

– Den traff meg i hånden, og jeg tenker at det var straffespark. Jeg ville lyve hvis jeg sa at ballen ikke traff meg, sier han.

Marcelo
Foto: Michael Dalder / Reuters

Siste nytt

  • Moi-dobbel da FCK vant

    Mohamed Elyounoussi scoret de to første målene da FC København slo Silkeborg 3-0 i dansk superliga. Nå er laget bare ett poeng bak serieleder Brøndby.

    Brøndby tapte 2-3 borte for Midtjylland tross en scoring av Ohi Omoijuanfo. Det gjør at det er svært jevnt i gullkampen. Ett poeng skiller mellom de tre første, og tre mellom de fire første, når fire serierunder gjenstår.

    (NTB)

    Mohamed Elyounoussi
    Foto: PAUL ELLIS / AFP
  • Salah tilbake etter Klopp-krangelen - Liverpool vant seksmålsdrama

    Mohamed Salah var tilbake i Liverpools startellever og leverte målpoeng fra start da Liverpool kjørte over Tottenham med 4-2 på hjemmebane.

    Krangelen på sidelinjen mellom Jürgen Klopp og stjernespiller Salah ble det store samtaleemnet i forrige runde. Både Liverpool og egypteren har slitt med formen den siste tiden, og Salah har tilbrakt uvanlig mye tid på benken.

    Søndag var han tilbake blant de elleve utvalgte og leverte fra start. Kvarteret var spilt da Cody Gakpo svingte inn et innlegg på bakre stolpe. Der dukket Salah opp og headet hjemmelaget i føringen.

    Før pause kom også 2-0. Salah tvang fram en redning fra Guglielmo Vicario, og på returen doblet Andy Robertson ledelsen.

    – Hvor har dette Liverpool-laget vært? spurte Kasper Wikestad i Viaplays sending underveis.

    Etter hvilen tok kampen fullstendig fyr og fire baller til havnet i nettet.

    Jürgen Klopp er inne i sin siste sesong som Liverpool-manager. En rekke svake resultater har imidlertid kastet en skygge over tyskerens kommende avskjed med Liverpool.

    (NTB)

    Britain Soccer Premier League
    Foto: Jon Super / AP
  • Glimt med sliteseier – slik endte eliteserierunden

    Det måtte hele 74 minutter til før Håkon Evjen klarte å få hull på byllen for Bodø/Glimt sin del mot Strømsgodset. Dermed beholder de tabelltopp foran Brann med to poeng og én kamp mindre spilt.

    Nyopprykkede KFUM Oslo har hatt en god sesongstart i Eliteserien, den trenden fortsatte de mot Haugesund da de vant 1–0. For rett før pause fant Johannes Hummelvoll Nuñez veien til nettmaskene. Oslo-laget er på en fin-fin 6.-plass i Eliteserien, mens Haugesund er kun to poeng foran kvalifiseringsplassen.

    Kristiansund tok imot HamKam, hvorav sistnevnte sårt trengte noen poeng for å komme seg ut av bunnsjiktet. Denne kampen endte med 1–1 og poengdeling. HamKam er på direkte nedrykksplass, ett poeng bak Sandefjord, mens Kristiansund er på 7. plass.

    Odd – Fredrikstad endte med oppskriftsmessig seier til bortelaget, 2–0. Laget fra Østfold beholder med det 4.-plassen og er to poeng unna Molde som er på 3.-plass.

    Sarpsborg 08 tok imot Lillestrøm og lagene hadde lik poengsum før avspark. Sarpsborg 08 sørget for å øke luken da de vant 1–0 ved et mål signert Eirik Wichne.

    Viking møter Tromsø klokken 19:15, mens Brann vant 3-0 over Rosenborg lørdag.

    IgtC0MfL-lA
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal